Kaikki taloyhtiöt eivät tarvitse paketteja, vaan yksittäisiä palveluita

Jotkut asunto-osakeyhtiöt hoitavat taloyhtiön arkea omatoimisesti ja tarvitsevat käyttöönsä vain yksittäisiä isännöinnin, taloudenpidon tai juridiikan palveluita. Näissä tapauksissa ei myöskään ole järkevää maksaa kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Taloasema Räätäli – Yksilöllistä palvelua juuri sinun yhtiösi tarpeisiin

Taloasema Räätälissä valitset tarjolla olevista palveluista tarvitsemasi ja rakennat niistä juuri sinun yhtiötäsi yksilöllisesti palvelevan paketin. Räätäli-palvelussa voit lisätä laajasta palveluvalikoimastamme haluamiasi palveluita ja poistaa tarpeettomaksi kokemiasi.

Voit laskea ja vertailla erilaisten palvelukokonaisuuksien hintoja kätevällä laskurilla.

Räätälöidyn isännöinnin laskuri

Valitse alasvetovalikoista haluamasi palvelu. Ohjelma laskee hinnan Taloasema Räätäli tuotteelle. Kaikki yhdistelmät ovat mahdollisia. Voit valita esimerkiksi vain kirjanpidosta palveluita.

Voitte muuttaa palvelukokonaisuutta vastaamaan kulloistakin tilannettanne. Ensimmäinen muutos on ilmainen ja seuraavat muutokset maksullisia paikallisen hinnaston mukaisesti. Muutos tulee voimaan seuraavan kuun alusta.

Hinnat ovat suuntaa antavia eivätkä ole sitovia. Tarkemman tarjouksen antaa paikallinen Taloasema-yrittäjäsi.

Laskuri
 1. Ei hallinnollista isännöintiä.

 2. Vastuunalaista isännöitsijää ei nimetä. Päivystävä isännöitsijä huolehtii arkipäivisin 24 tunnin vasteajalla saatujen tehtävien antamisesta eteenpäin. Taloaseman edustaja osallistuu pyydettäessä kokouksiin eri veloituksesta. Päivystävä isännöitsijä on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 12 - 15 ja sähköpostilla.
  Kaupparekisteri-ilmoitukset henkilö- ja yhtiöjärjestysmuutoksista tehdään (ei sisällä viranomaismaksuja). Tarkka sisältö »

 3. Taloasema nimeää vastuunalaisen isännöitsijän, joka huolehtii hallituksen antamien toimeksiantojen teettämisestä aikaveloituksella. Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu yhtiökokoukseen ja tarvittaessa hallituksen kokouksiin eri veloituksesta. Taloasema tekee kaupparekisteri-ilmoituksen henkilö- ja yhtiöjärjestysmuutoksista (ei sisällä viranomaismaksuja). Tarkka sisältö »

 4. Taloasema nimeää vastuunalaisen isännöitsijän, joka huolehtii hallituksen antamien toimeksiantojen teettämisestä. Nimetyllä isännöitsijällä on enintään 16 taloyhtiötä hoidettavanaan. Isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin ja yhtiökokouksiin sekä huolehtii niissä tehtyjen päätösten teettämisestä (kokouspalkkio veloitetaan). Tarkka sisältö »

 5. Taloasema nimeää vastuunalaisen isännöitsijän, joka huolehtii hallituksen antamien toimeksiantojen teettämisestä. Nimetyllä isännöitsijällä on enintään 10 taloyhtiötä hoidettavanaan. Isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin ja yhtiökokouksiin sekä huolehtii niissä tehtyjen päätösten toimeenpanosta (kokouspalkkio veloitetaan). Tarkka sisältö »

 1. Ei asiakaspalvelua.

 2. Asiointi sähköpostilla arkisin 48h vasteajalla. Ei sisällä puhelinpalvelua lainkaan. Palvelu sisältää pyyntöjen, tilausten ja asioiden vastaanottamisen sekä niiden toimittamisen edelleen hoidettavaksi. Tarkka sisältö »

 3. Asiointi sähköpostilla ja puhelinpalvelun kautta maanantaista perjantaihin klo 9 - 16. Palvelu sisältää puhelinneuvonnan juoksevissa asioissa sekä pyyntöjen, tilausten ja asioiden vastaanottamisen ja niiden toimittamisen edelleen hoidettavaksi. Tarkka sisältö »

 4. Asiointi sähköpostilla ja puhelinpalvelun kautta maanantaista perjantaihin klo 9 - 16. Kiireellisissä asioissa puhelinpalvelu 24h/365vrk.
  Palvelu sisältää puhelinneuvonnan juoksevissa asioissa, pyyntöjen, tilausten ja asioiden vastaanottamisen sekä niiden toimittamisen edelleen hoidettavaksi. Tarkka sisältö »

Valittuna sisältää palkanlaskennan ja palkan maksamisen palkkakausittain sekä työnantajatilitysten ja vuosi-ilmoitusten tekemisen. Kokouspalkkiot maksetaan kahdesti vuodessa.

Sisältää arvonlisäveron laskennan ja tilitykset kuukausittain. Koskee vain sellaista kiinteistöä, joka on hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi.

 1. Ei kirjanpitoa, ei taloushallintoa.

 2. Asiakas toimittaa tositemateriaalin yhdessä erässä tilikauden päätyttyä. Taloasema tekee kirjanpidon ja laatii tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen, jonka lähettää verotoimistoon. Ylimääräiset selvitykset paikallisen hinnaston mukaisesti. Tarkka sisältö »

 3. Taloasema maksaa hyväksytyt laskut. Vuokrat ja vastikkeet peritään kuukausittain. Perintätoimenpiteet käynnistetään. Taloasema pitää juoksevan kirjanpidon tilikauden kestäessä. Asiakkaalla on reaaliaikainen näkymä taloyhtiön kirjanpitoon. Tilinpäätös laaditaan tilikauden päätyttyä. Talousarvioehdotus seuraavalle tilikaudelle laaditaan. Veroilmoitus laaditaan ja toimitetaan verottajalle. Tilintarkastus järjestetään. Ylimääräiset taloudelliset selvitykset paikallisen hinnaston mukaan. Tarkka sisältö »

  Jos ei ole nimettyä isännöitsijää, Taloasema antaa asiakkaalle isännöitsijän verkkotunnukset laskujen hyväksymiseksi internetpalvelussa.

 1. Ei teknistä isännöintiä.

 2. Tekniset palvelut käytettävissä aikaveloituksella. Tarkka sisältö »

 3. Tekniset palvelut käytettävissä aikaveloituksella. Taloasema tekee vuosittain tarkastuskäynnin kiinteistölle ja ehdotuksen korjaustoimenpiteistä. Energiatodistuksen päivittämisestä huolehditaan. Lämmön ja veden kulutusta seurataan asiakkaan toimittamien kulutuslukemien perusteella. Tarkka sisältö »

 4. Yhtiön vahvistaman korjausohjelman toteutumista valvotaan. Taloaseman tekniset palvelut käytettävissä aikaveloituksella. Taloasema tekee kiinteistöllä kevät- ja syyskierroksen sekä ehdotuksen korjaustoimenpiteistä. Energiatodistuksen päivittämisestä huolehditaan. Lämmön ja veden kulutusta seurataan asiakkaan toimittamien kulutuslukemien perusteella. Tarkka sisältö »

 5. Taloasema laatii korjaussuunnitelman viiden vuoden jaksolle ja päivittää sitä vuosittain. Yhtiön vahvistaman korjausohjelman toteutumista valvotaan. Taloasema tekee kiinteistökierroksen kuudesti vuodessa. Käynneillä tehdyistä havainnoista raportoidaan hallitukselle. Puutteiden korjaamisesta ja korjausohjelman toteuttamisesta huolehditaan vahvistetun talousarvion mukaisesti. Energiatodistuksen päivittämisestä huolehditaan. Lämmön ja veden kulutusta seurataan asiakkaan toimittamien kulutuslukemien perusteella. Taloaseman tekniset palvelut ovat käytettävissä aikaveloituksella. Tarkka sisältö »

Laske

Kokeile eri vaihtoehtoja!

Hinnat ovat suuntaa antavia eivätkä ole sitovia. Pyydä tarkka tarjous paikalliselta Taloasema-yrittäjältäsi.

kpl
€/kk (alv 0%)
€/huoneisto/kk (alv 0%)

Hintoihin lisätään alv.