Taloasema
Kuusamo

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous

Sinua palvelee

Anuliina Sarajärvi
Isännöitsijä
+358 45 1667454
anuliina.sarajarvi@taloasema.fi

Hyvä isännöitsijä on asiakaspalvelija, joka keskustelee sujuvasti ja viestii aktiivisesti kaikkien kanssa. Yhteistyön hallituksien kanssa tulee olla mukavaa ja taloyhtiötä kehittävää, toiminnan suunnitelmallista ja ennakoitavaa.

Olen kokenut isännöitsijä ja kerännyt asiakkailta sekä yhteistyökumppaneilta kiitosta positiivisesta ja ongelmanratkaisukeskeisestä asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuudestani ja ripeydestäni. Hoidan asiat mieluummin heti kuin myöhemmin ja selvittelen itse aktiivisesti asiakkailleni parhaita ratkaisuja. Olen vastuuntuntoinen, langat pysyvät käsissäni ja hallitsen laajoja kokonaisuuksia. Tällä hetkellä vahvistan osaamistani suorittamalla teknisen isännöinnin perustutkintoa.

Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi tapaamisissa ja asiakkaiden on mahdollista asioida kanssamme sähköisesti sekä seurata reaaliajassa muun muassa kirjanpitoa. Työmme laatu syntyy laajasta ammattitaidosta ja hyvästä ammattilaisten verkostosta.

Matti Kangas
Isännöitsijä
044 239 9743
matti.kangas@taloasema.fi

Minulla on monipuolinen kokemus kiinteistöalalta, projektijohtamisesta ja työnjohdosta. Vahva kokemus esimiestyöstä ja suurienkin projektien läpiviennistä antaa hyvät valmiudet koordinoida, hallita, aikatauluttaa ja budjetoida laajojakin kokonaisuuksia.

Työmme laatu syntyy monipuolisesta ammattitaidosta, laajasta ammattilaisten verkostosta ja vahvasta kilpailutusosaamisesta. Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi tapaamisissa ja asiakkaiden on mahdollista seurata reaaliajassa muun muassa kirjanpitoa.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja rohkeudesta ajatella ja ajaa asiakkaan etua. Hyvässä asiakassuhteessa hoidetaan asioita pitkäjänteisesti eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa. Sillä on merkitystä, että oikeat asiat hoidetaan kunnolla oikeaan aikaan. Haluan aktiivisesti ja rohkeasti kehittää asiakasyhtiöitäni ja tuoda teknisen osaamiseni asiakkaideni hyväksi.

Yhteystiedot

Taloasema Kuusamo
93900 Kuusamo
+358 45 1667454
+358 44 2399743

Uutiset

20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää
17.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Lahteen

Lue lisää
13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää