Taloasema
Kirkkonummi

Isännöitsijä lähelläsi.

Me olemme aidosti lähellä, kun tarvitset meitä. Meidät on helppo tavoittaa, pidämme sovitut aikataulut ja tunnemme asuinalueesi läpikotaisin. Pidämme omaa ja henkilökuntamme ammattitaitoa yllä jatkuvalla kouluttautumisella.

Toimintaamme leimaa ihmisläheisyys.  Teemme työtämme sydämellä. Isännöinnin tärkeimpiin vastuisiin kuuluu kiinteistön arvon säilyttäminen. Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista.

Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin, reaaliaikaiseen kirjanpitoon ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Avoinna:
maanantai-perjantai klo 9.00-16.00

Pyydä isännöintitarjous Arilta

Sinua palvelee

Ari Takkunen
Yrittäjä, isännöitsijä, IAT, energiatekniikan insinööri, tekninen asiantuntija
+358 40 140 5011
ari.takkunen@taloasema.fi

Käytännön osaamiseni isännöintiin pohjaa 13 vuoden kokemukseen erikokoisissa taloyhtiöhallituksissa. Minulla on myös vankka kokemus esimiestehtävistä ja erilaisten projektien johtamisesta. Osaan koordinoida, pitää hallinnassa, aikatauluttaa ja budjetoida moninaisiakin asiakokonaisuuksia.

Hyvään isännöintiin kuuluu hyvä tavoitettavuus. Minulle asiakaspalvelu on luontevaa ja yhteydenotto minuun on helppoa. Ehdin kuunnella asiakkaitani. Minua myös kiitetään ratkaisukeskeisyydestäni. Asenteenani on pyrkiä aina hyvään lopputulemaan ja hoitaa se, mistä on sovittu.

Esa Lammassaari
Isännöitsijä, IAT
+358 40 704 0737
esa.lammassaari@taloasema.fi

Virpi Westerholm
Isännöitsijä IAT, asiakaspalvelu
+358 40 682 2506
virpi.westerholm@taloasema.fi

Yhteistyökyky ja asiakaspalveluhenkisyys, sekä kiinnostus ihmisiin, asumiseen ja talotekniikkaan ovat olleet hyvä lähtökohta aloittaessani kiinteistösihteerin työt syksyllä 2020. Monipuoliset tehtävät ja kiinnostavat taloyhtiöt ovat kasvattaneet tiedonjanoa, joten opinnot työn ohessa ovat nyt edessä.

Yhteystiedot

Kirkkonummi
Hirsalantie 11
02420 Kirkkonummi
+358 40 688 6777
atet@taloasema.fi

Uutiset

28.2.2024

Taloasema vahvistaa ketjuohjauksen organisaatiota

Lue lisää
5.2.2024

Näin varaudut yhtiökokoukseen, jos olet juuri ostanut huoneiston

Lue lisää
2.2.2024

Uusi Taloasema on avattu Kuusamoon

Lue lisää