Taloasema
Kirkkonummi

Isännöitsijä lähelläsi.

Me olemme aidosti lähellä, kun tarvitset meitä. Meidät on helppo tavoittaa, pidämme sovitut aikataulut ja tunnemme asuinalueesi läpikotaisin. Pidämme omaa ja henkilökuntamme ammattitaitoa yllä jatkuvalla kouluttautumisella.

Toimintaamme leimaa ihmisläheisyys.  Teemme työtämme sydämellä. Isännöinnin tärkeimpiin vastuisiin kuuluu kiinteistön arvon säilyttäminen. Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista.

Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin, reaaliaikaiseen kirjanpitoon ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

27.08.2022 Kirkkonummipäivä

Tule tervehtimään meitä torille 9-15 välillä. Ensimmäiselle 80 henkilölle pullakahvit. Voit osallistua myös leikkimieliseen kilpailuun, jossa voit voittaa 50 € K-lahjakortin.

Osallistu tästä klikkaamalla!

Pyydä isännöintitarjous Arilta

Sinua palvelee

Ari Takkunen
Yrittäjä, isännöitsijä, IAT, energiatekniikan insinööri
+358 40 140 5011
ari.takkunen@taloasema.fi

Käytännön osaamiseni isännöintiin pohjaa 13 vuoden kokemukseen erikokoisissa taloyhtiöhallituksissa. Minulla on myös vankka kokemus esimiestehtävistä ja erilaisten projektien johtamisesta. Osaan koordinoida, pitää hallinnassa, aikatauluttaa ja budjetoida moninaisiakin asiakokonaisuuksia.

Hyvään isännöintiin kuuluu hyvä tavoitettavuus. Minulle asiakaspalvelu on luontevaa ja yhteydenotto minuun on helppoa. Ehdin kuunnella asiakkaitani. Minua myös kiitetään ratkaisukeskeisyydestäni. Asenteenani on pyrkiä aina hyvään lopputulemaan ja hoitaa se, mistä on sovittu.

Tuomas Käyhkö
Osakas, Isännöitsijä, IAT, Datanomi, Yrittäjä
+358 40 626 3488
tuomas.kayhko@taloasema.fi

Isännöinnin lisäksi osaamiseeni kuuluu yritystoiminnan kehittäminen ja markkinointi sekä projektijohtaminen. Lähestyn mielelläni uusia ongelmia asiakkaan näkökulmasta ja pyrin työssäni vuorovaikutteiseen keskusteluun perustuvaan ratkaisukeskeiseen toimintaan.

Ennen isännöitsijän työtä olen toiminut eri kokoisten taloyhtiöiden hallituksissa sekä tilintarkastajana.

Virpi Westerholm
Isännöitsijä IAT, asiakaspalvelu
+358 40 682 2506
virpi.westerholm@taloasema.fi

Yhteistyökyky ja asiakaspalveluhenkisyys, sekä kiinnostus ihmisiin, asumiseen ja talotekniikkaan ovat olleet hyvä lähtökohta aloittaessani kiinteistösihteerin työt syksyllä 2020. Monipuoliset tehtävät ja kiinnostavat taloyhtiöt ovat kasvattaneet tiedonjanoa, joten opinnot työn ohessa ovat nyt edessä.

Yhteystiedot

Kirkkonummi
Hirsalantie 11
02420 Kirkkonummi
+358 40 688 6777
atet@taloasema.fi

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää