Hyvä isännöinti on kuin lennonjohtoa

Isännöitsijä tarjoaa taloyhtiön arkeen turvallisuutta, helppoutta ja suunnitelmallisuutta. Hän pitää lankoja käsissään ja huolehtii, että taloyhtiön ja asukkaiden arki on sujuvaa. Isännöinnissä taloyhtiön taloushallinto, tekninen elinkaari ja asumisen viihtyvyys on huomioitu vallitsevassa hetkessä ja isossa kuvassa siten, että kiinteistöjen arvo kasvaa ja taloyhtiö nähdään entistäkin positiivisemmassa valossa.

Tuntuvaa isännöintiä

Isännöitsijämme ovat asiantuntevia ja aktiivisia toimeenpanijoita, jotka ymmärtävät toimenkuvansa vastuullisuuden. Taloasemalainen tarttuu toimeen ja tuo mahdollisia ongelmakohtia esille jo ennen kuin niistä ehtii muodostua ongelmia.

Isännöitsijämme nostavat palvelun tason riman korkealle, mutta pitävät lähestymisen kynnyksen matalalla. Taloasemalaiset kehittävät jatkuvasti osaamistaan sekä toimintaansa kohti parempaa asiakaskokemusta.

Palvelu taloyhtiösi tarpeen mukaan

Jokainen taloyhtiö on erilainen, joten myös isännöinnin tarpeet ovat erilaiset. Olemme paketoineet valmiiksi eri sisältöisiä isännöinnin palvelutuotteita, jotta sinun olisi helpompi heijastella palvelua oman taloyhtiösi tarpeisiin. Taloaseman isännöinnin palvelutarjonnasta löytyy valmiit ratkaisut eri ikäisille ja kokoisille taloyhtiöille. Haluamme pitää hinnoittelumme läpinäkyvänä ja palvelumme tarpeitasi vastaavana, jotta sinun taloyhtiösi ei maksa turhasta. Meille on pääasia, että tunnet saavasi tukea ja apua taloyhtiösi arjen pyörittämiseen.