Pienille taloyhtiöille sopivan kokoinen isännöintipaketti

Pienissä taloyhtiöissä on tärkeää, että isännöinnistä maksettava hinta pysyy kohtuullisena. Taloyhtiön tulee maksaa vain sellaisista palveluista, joita se todella tarvitsee. Kaikki taloyhtiön arkeen ja isännöitsijän tehtäviin liittyvät palvelut tulee kuitenkin olla helposti saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan.

4-14 – Maksat vain niistä palveluista joita käytät

4-14 on palvelu, joka täyttää pienten taloyhtiöiden perustarpeet ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti siten, että lakisääteiset velvollisuudet tulevat täytettyä. Pienelle taloyhtiölle suunniteltu kevyempi palvelukokonaisuus takaa sen, että taloyhtiösi maksaa vain tarvitsemistaan palveluista, ja isännöinnin kulut pysyvät kohtuullisina. Kaikki palvelumme sekä asiantuntijamme ovat kuitenkin käytössäsi helposti ja lyhyellä varoitusajalla.

4-14 palvelu sisältää

Palvelemme asukkaita puhelimitse ja verkossa. Asiakas voi tilata isännöitsijäntodistukset ja hoitaa muut asumiseen liittyvät asiat helposti puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Asukkaat voivat seurata yhtiön ajankohtaisia asioita, kuten tiedotteita ja ilmoituksia verkkopalvelun kautta.

Asiakasta palvelee nimetty isännöitsijä, joka huolehtii palvelun sujuvuudesta yhdessä hallituksen kanssa.

Hallitus kokoontuu lähtökohtaisesti ilman isännöitsijää. Tarvittaessa hallitus voi pyytää isännöitsijän mukaan kokoukseen, ja kokous voidaan pitää viihtyisissä neuvottelutiloissamme, joissa on käytettävissä nykyaikainen kokousvälineistö. Tapaamisia on helppo järjestää myös vaikkapa Skype-yhteyden välityksellä.

Isännöitsijä huolehtii tilinpäätöksen valmistumisesta ja tilintarkastuksesta sekä laatii budjetin yhteistyössä hallituksen kanssa.

Isännöitsijä huolehtii yhtiökokouksen kutsumisesta, kokouksen sujumisesta sekä pöytäkirjan laatimisesta.

Nimetty kirjanpitäjä huolehtii taloushallinnon kokonaisuudesta yhdessä isännöitsijän kanssa.

Reaaliaikaisen verkkopalvelumme kautta hallitus voi seurata yhtiön taloutta. Verkkopalvelusta löytyvät mm. tilien saldot, laskut, talousarviovertailut sekä vastikevalvonnan raportit.

Tiedotamme säännöllisesti taloyhtiön ja kiinteistöalan ajankohtaisista asioista asukkaille ja hallitukselle. Tiedottamisessa hyödynnetään monipuolisesti eri tiedotuskanavia.

Perinteisen paperitiedottamisen lisäksi asukkaat voivat seurata tiedotteita, ilmoituksia ja muita yhtiön ajankohtaisia asioita helposti taloyhtiön omien kotisivujen kautta. Talokohtaiset kotisivut kuuluvat veloituksetta kaikkiin Taloaseman tarjoamiin isännöintipalveluihin.

Huolehdimme kiinteistön pienistä ja isoista korjaus- ja kunnossapitotarpeista hyödyntäen kattavaa yhteistyöverkostoa. Tämä yhteistyöverkosto on myös asiakkaidemme käytössä.

Vaativatkin korjaushankkeet etenevät suunnitellusti johdollamme.

Lakiosastomme hoitaa asioita laidasta laitaan taloyhtiön kulloisenkin tarpeen mukaan. Kokeneilta kiinteistölakimiehiltä asiakas saa kätevästi asiantuntevaa apua esimerkiksi yhtiöjärjestysmuutoksiin, huoneistojen hallintaanottoon, sopimusneuvotteluihin ja rakennuttajareklamaatioiden tekemiseen.