Taloasema
Lappeenranta

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Juhalta

Isännöitsijä

Juha Bergman
Yrittäjä, isännöitsijä
0500 751 660
juha.bergman@taloasema.fi

Minulla on isännöitsijän koulutus ja IAT-tutkinto. Isännöintialan kokemusta minulle on karttunut muutaman vuoden verran ja sitä aiemmin olen toiminut 17 vuotta turvallisuusalan yrittäjänä mm. kiinteistöturvallisuuden parissa. Vahvuuksiani ovat kiinteistöjen tekniset asiat sekä kiinteistöturvallisuus.

Yhteystiedot

Lappeenranta
Kauppakatu 72 LH 1
53100 Lappeenranta
+358 500 751 660
asiakaspalvelu.lappeenranta@taloasema.fi

Taloasema Lappeenranta Facebookissa

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää