Taloasema

Taloasemalaisille isännöinti on sydämen asia. Pidämme työstämme ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Taloasema perustettiin vuonna 2009 siksi, että halusimme tarjota läpinäkyvää, reilua ja vastuullista isännöintiä koko Suomeen. Tekijöiksi, yrittäjiksi, olemme halunneet alusta lähtien mukavia ihmisiä, jotka huolehtivat ylpeydellä asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta ja tuntevat siihen liittyvän vastuun.

Tarjoamme isännöintipalveluita yrittäjiemme kautta kaikenkokoisille taloyhtiöille, vuokrataloille ja liikekiinteistöille. Meillä on taito ja halu löytää asiakkaillemme sopivat ratkaisut. Palveluvalikoimamme on laaja, mutta asiakas maksaa vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitsee ja käyttää. Tämä on reilua asiakkaalle ja kannattavaa yrittäjälle. Yrittäjämme ja asiakkaamme ovat tärkein voimavaramme, ja haluamme pitää heistä hyvää huolta.

Taloasema-yrityksiä on yli 30 paikkakunnalla, yrittäjiä on yli 40. Uusia yrittäjiä ja asiakkaita haetaan koko ajan. Taloasema-yritysten yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 10 miljoonaa euroa vuonna 2023. Taloasema-ketju on ISA-auktorisoitu ja Taloasemalle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Paikallisuus

Taloasema on lähelläsi. Haluamme palvella paikallisesti, olla tavoitettavissa ja helposti lähestyttävissä.

Ylpeys omasta tekemisestä

Olemme ylpeitä tekemisestämme ja teemme työmme hyvin ja tavoitteellisesti.

Edelläkävijyys

Emme jää kiinni alalla totuttuihin normeihin, jos se estää meitä palvelemasta hyvin. Luomme alan uutta normaalia.

Yhdessä tekeminen

Emme jätä ketään yksin. Emme asiakkaitamme tai toisiamme.

Läpinäkyvyys ja suoraselkäisyys

Teemme sen mitä lupaamme, joten voimme toimia avoimin kortein.