Miksi juuri sinä aloittaisit Taloasema-yrittäjänä?

Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta sinä menestyisit isännöintiyrittäjänä. Meillä yrittäjä ei jää yksin ja kasvun tukena ovat alan parhaat asiantuntijat. Me pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä.

Neljä Taloasema-yrittäjän etua, joita kannattaa pohtia

1. Tarjoamme sinulle valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet sekä perehdytyksen

Me Taloasemalla tuemme sinua liiketoimintasi aloittamisessa ja kasvattamisessa. Haluamme luoda sinulle parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssäsi. Tarjoamme valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet, isännöinnin perusteellisen käsikirjan sekä kattavan perehdytyksen palveluprosessiin ja tuotteisiin. Lisäksi saat käyttöösi alan kärkipään ohjelmistot työn tekemiseen.

Koulutamme sinusta isännöinnin ammattilaisen. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloasema-käsikirjan ja tietysti perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin. Kouluttajina toimivat maan parhaat ja kokeneet isännöinnin asiantuntijat, joilla on kokemusta myös yrittämisestä.

Valmiit ja testatut markkinoinnin ja myynnin prosessimme varmistavat yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi yrittäjänä.

2. Voit keskittyä tekemiseen tänään, yhdessä katsomme huomiseen

Taloasema-yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta isännöintipalvelua asiakkaille, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta. Tunnet paikalliset olosuhteet ja olet lähellä asiakasta. Konseptimme lähtökohtana on malli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat ja yrittäjä voi olla ylpeä työstään.

Tehokas prosessimme varmistaa, että voit tarjota parasta palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Näin voit itse suoraan vaikuttaa alalla pysyvästi keskustelua herättävään aiheeseen – työmäärääsi sekä ansiotasoosi. Tavoitteemme mukaan molempien tulisi kehittyä sinun kannaltasi positiiviseen suuntaan. Valmiin konseptimme kautta sinulle annetaan kaikki edellytykset onnistumiseen.

Konseptimme ja toimintatapamme perustuvat vahvaan kokemukseen sekä tavoitteelliseen ja eteenpäin katsovaan isännöintiin.

Meille on tärkeää, että yrittäjillämme on parhaat mahdolliset tiedot ja työkalut käytössään muuttuvassa maailmassa. Kartoitamme jatkuvasti uusia tapoja toimia ja otamme uusia toimintamalleja käyttöön ketterästi tilanteen niin vaatiessa.

Kehitämme toimintaamme yhdessä yrittäjiemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Isännöintipalveluiden ostajat äänestivät meidän Vuoden isännöintiyritykseksi 2019 juuri esimerkillisen yhteistyön tekemisestä.

3. Meillä et jää yksin – maan parhaat asiantuntijat ovat tukenasi

Hiotun tapamme toimia ansiosta pystyt palvelemaan asiakkaitasi ammattitaitoisesti. Lisäksi tarjoamme halutessasi sinun ja asiakkaidesi käyttöön Taloaseman kustannustehokkaat asiakaspalvelun, juridiikan, taloushallinnon ja kiinteistötekniikan palvelut. Taloaseman ammattitaitoiset kirjanpitäjät, tekniset asiantuntijat ja juristit sekä ympärivuorokautisen päivystyksen ja asiakaspalvelun ammattilaiset ovat alansa parhaita ja auttavat sinua tarvittaessa. Meillä et jää yksin!

Seuraamme aktiivisesti sekä isännöintialan että franchisingalan kehitystä. Taloasema on Franchising-Yhdistys ry:n jäsen ja  mukana vaikuttamassa yhdistyksen hallituksessa.

4. Isännöintiala tarjoaa taloudellista vakautta

Isännöintialan työllisyysnäkymät näyttävät varmoilta ja vakailta, ala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Poikkeukset suhdanteissa eivät suuresti heiluta isännöintialaa. Osaaville isännöinnin ammattilaisille riittää kysyntää. Lisäksi asuntokannan vanheneminen ja lisääntyneet korjaushankkeet tulevat kasvattamaan isännöitsijän työn kysyntää ja merkitystä tulevaisuudessa. Myös ammattitaidon merkitys korostuu, kun asumisen vaatimukset kasvavat ja toimintatavat muuttuvat. Taloaseman hiottu tapa toimia ja valmiudet vastata alan kasvaviin vaatimuksiin tarjoavat yrittäjillemme mahdollisuuden vakaaseen taloudelliseen tulevaisuuteen.

Katso myös videoilta Taloasema-yrittäjien kokemuksia

Mieti lisäksi näitä seikkoja

  • Taloasema-yrittäjyys on helppo ja nopea tapa aloittaa yrittäjänä
  • Käytössä on valmis konsepti, testatut toimintamallit ja jatkuvat tuotekehitys
  • Valmiiksi tunnettu brändi, markkinointimateriaalit ja -kanavat valmiina
  • Keskusyksikkö on jatkuvasti yrittäjän tukena yrittäjyyden eri vaiheissa
  • Muista Taloasema-yrittäjistä saat valmiin, välittävän vertaisyhteisön
  • Alan kärkipään sekä yrittäjän että asiakkaasi käytössä