Kiinnostuitko yrittäjyydestä?

Taloasema-yrittäjyys ei edellytä aikaisempaa kokemusta isännöinnistä tai yrittäjyydestä. Saat meiltä valmiin konseptin ja taustatuen. Työtaustaakin merkittävämpi tekijä on se, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa. Sovit joukkoomme, jos haluat olla mukana vastaamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja tehdä asioita uudella tavalla. Sinulla on vahva halu menestyä ja yrittää. Olet myös valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia. 

 Aikaisempi kokemus projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai myynnistä ja markkinoinnista ovat eduksi Taloasema-yrittäjälle.  

Edellytämme yrittäjiltämme taloudellista moitteettomuutta. 

Mitä piirteitä arvostamme Taloasema-yrittäjässä? 

  • Yrittäjähenkinen
  • Tavoitteellinen
  • Yhteistyökykyinen
  • Asiakaslähtöinen
  • Positiivinen ja mukava
  • Koordinointikykyinen
  • Johtamistaitoinen
  • Lupauksensa mittainen

Odotamme jo kuulevamme sinusta, hae meille!  

Käsittelemme kaikki yhteydenotot ja kyselyt luottamuksellisesti. Huomaathan, että hakemuksen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Keskustellaan rauhassa ja tutustutaan toisiimme lisää.   

Tavoitteenamme on tarjota paras mahdollinen lähtötilanne ja tuki yrittäjillemme. Heräsi sinulla mitä tahansa kysyttävää, muista, että meihin voit olla aina yhteydessä matalalla kynnyksellä! 

Lähetä hakemuksesi alla olevan lomakkeen avulla

Hae yrittäjäksi

Maximum file size: 10MB

Miten kuulit Taloasemasta?
*

Mitä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen? 

Mahtavaa, että päätit lähettää hakemuksesi meille! Käsittelemme jokaisen hakemuksen huolellisesti ja olemme jokaiseen hakijaan aina erikseen yhteydessä jatkoa varten.  

Kun vaikuttaa siltä, että sopisit joukkoomme, prosessi etenee ensin puhelinhaastatteluun ja tämän jälkeen toimitusjohtajamme haastatteluun. Ennen yrittäjäsopimuksen allekirjoitusta käymme rauhassa läpi toimintatapamme ja tärkeät asiat, jotka sinun on hyvä tietää isännöintiyrittäjyydestä. Annamme sinulle mielellämme myös mietintäaikaa ennen sopimuksen varsinaista allekirjoitusta. Edetään juuri sinulle sopivalla tahdilla.