Taloasema
Hyvinkää

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Aukioloajat

Ma–to 9–16
pe 9–14

Pyydä isännöintitarjous Villeltä

Isännöitsijä

Ville Pitkäranta
Yrittäjä, Auktorisoitu isännöitsijä, AIT
045 618 3733
ville.pitkaranta@taloasema.fi

Olen toisen polven hyvinkääläinen isännöitsijä, ja kokemusta alalta on karttunut jo yli 10 vuoden verran. Pätevyyttäni alalla osoittavat AIT-isännöitsijän eli johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto ja auktorisoidun isännöitsijän diplomi. Palvelen luotettavasti kaikenkokoisia ja -ikäisiä taloyhtiötä.

Korostan ammatissani asiakaspalvelulähtöisyyttä. Nykyaikaisten viestintävälineiden ansiosta olen aina tavoitettavissa ja kanssani on helppo asioida. Asiakkaani taloyhtiöiden hallituksissa kokevat, että ymmärrän heitä ja toimin johdonmukaisesti.

Timo Leppänen
Isännöitsijä IAT
050 400 3151
timo.leppanen@taloasema.fi

Vera Kuitunen
Kiinteistösihteeri
050 323 4735
vera.kuitunen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Hyvinkää
Hämeenkatu 3
05800 Hyvinkää
hyvinkaa@taloasema.fi

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää