Taloasema
Hyvinkää

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Aukioloajat

Ma–to 9–16
pe 9–14

Pyydä isännöintitarjous Villeltä

Henkilöstömme

Ville Pitkäranta
Yrittäjä, Auktorisoitu isännöitsijä, AIT
045 618 3733
ville.pitkaranta@taloasema.fi

Olen toisen polven hyvinkääläinen isännöitsijä, ja kokemusta alalta on karttunut jo 15 vuoden verran. Pätevyyttäni alalla osoittavat AIT-isännöitsijän eli johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto ja auktorisoidun isännöitsijän diplomi. Palvelen luotettavasti kaikenkokoisia ja -ikäisiä taloyhtiötä.

Korostan ammatissani asiakaspalvelulähtöisyyttä. Nykyaikaisten viestintävälineiden ansiosta olen aina tavoitettavissa ja kanssani on helppo asioida. Asiakkaani taloyhtiöiden hallituksissa kokevat, että ymmärrän heitä ja toimin johdonmukaisesti.

Timo Leppänen
Isännöitsijä IAT
050 400 3151
timo.leppanen@taloasema.fi

Taloyhtiöiden isännöitsijänä olen luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakaspalveluhenkinen. Vastaan minulle osoitettujen taloyhtiöiden hallinnosta ja arjen sujuvuudesta ammattitaidolla, josta osoituksena isännöinnin ammattitutkinto IAT. Pohjakoulutuksena isännöinnin tutkintoon minulla on merkonomin tutkinto vuodelta 2014. Hyvinkään Taloasemalla olen työskennellyt vuodesta 2019 alkaen.

Sanna Kokkonen
Kirjanpitäjä
050 553 8844
sanna.kokkonen@taloasema.fi

Mia Koivuniemi
Kiinteistösihteeri
050 323 4735
mia.koivuniemi@taloasema.fi

Yhteystiedot

Hyvinkää
Uudenmaankatu 32-34 D 1
05800 Hyvinkää
hyvinkaa@taloasema.fi

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää