Taloasema
Rauma

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous

Isännöitsijä

Aki Arvo
Isännöitsijä, IAT, JatkoTEK™
044 236 9508
aki.arvo@taloasema.fi

Isännöintiosaamiseni pohjana ovat IAT-, JatkoTEK™- ja LKV-tutkinnot sekä kaupanvahvistajan pätevyys ja 20 vuoden yrittäjäkokemus kiinteistötekniikan alalla.

Pidän tärkeänä, että isännöitsijä on helposti tavoitettavissa. Isännöitsijänä olen nopea reagoimaan taloyhtiöiltä tulleisiin yhteydenottoihin ja käynnistän päätetyt toimenpiteet pikimmiten. Teen myös itse kehittämisehdotuksia kiinteistöjen hoitotoimenpiteisiin.

Laaja verkostoni on apuna yhteistyökumppaneiden valinnassa kiinteistöhuollon, kunnossapidon, rakentamisen sekä kotihoidonkin palveluissa.

Arto Felin
Isännöitsijä, vuokravälitys, LKV
050 512 3881
arto.felin@taloasema.fi

Kirsi Arvo
Kiinteistösihteeri, IAT
kirsi.arvo@taloasema.fi

Yhteystiedot

Rauma
Papinhaankatu 3 A
26100 Rauma
+358 44 236 9508
rauma@taloasema.fi

 

Taloasema Rauma Facebookissa

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää