Taloasema
Jyväskylä ja Äänekoski

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä tarjous Sarilta

Isännöitsijä

Sari Huuskonen
Yrittäjä, isännöitsijä
045 7836 1443
sari.huuskonen@taloasema.fi

Hyvä isännöinti on ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelua. On tärkeää, että taloyhtiön hallitus ja osakkeenomistajat voivat luottaa siihen, että isännöitsijän kanssa asiat hoituvat aina sovitusti kuntoon. Hyvän isännöitsijän ominaispiirteisiin kuuluu mielestäni myös kyky tarttua ripeästi toimeen ja ottaa asioista kunnolla selvää.  

Ennen Taloasema-yrittäjäksi lähtemistä olen päässyt seuraamaan osakkeenomistajan näkökulmasta taloyhtiöiden elämää. Tiedän siis hyvin, minkälaisia tarpeita ja toiveita minun odotetaan täyttävän nyt isännöitsijän roolissa. Aikaisempaa työhistoriaa minulta löytyy myös yli 20 vuotta vakuutusalalta, joten riskienhallinta on minulle erittäin tuttua. 

Minulle on tärkeää, että asiakkaani tietävät, että heidän omaisuudestaan pidetään parhaalla mahdollisella tavalla huolta ja asuminen koetaan turvalliseksi. Nautin myös pitkäjänteisestä ja huolellisesta suunnittelusta, jolla varmistetaan se, että kiinteistö pysyy hyvänä ja nostaa jopa arvoaan vuosien saatossa. 

Asiakkaikseni ovat lämpimästi tervetulleita kaikenkokoiset kerros- ja rivitaloasiakkaat Äänekosken ja Jyväskylän alueelta. Tavoitteenani on rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä ja tutustutaan lisää! 

Yhteystiedot

Jyväskylä ja Äänekoski
44100, Äänekoski
+358 45 7836 1443

Uutiset

13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää
16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää