Taloasema on osaava ja turvallinen kumppanisi isännöintiin ja taloyhtiöiden arkeen kuuluvissa haasteissa. Toimimme paikallisesti ja isännöitsijöillämme on maanlaajuisen asiantuntijaverkoston tuki takanaan.

Isännöintiä, jonka tunnet

Taloasemalaisille isännöinti on sydämen asia. Huolehdimme ylpeydellä asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta ja tunnemme siihen liittyvän vastuun. Pidämme työstämme, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Paikallista toimintaa

Paikkakunnalla taloyhtiötäsi palvelee paikallinen alueen hyvin tunteva isännöitsijä.

Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua. Ajattelemme kaikessa tekemisessämme asiakkaidemme etua ja toimimme sen mukaisesti. Tuemme toisiamme työssämme ja puhallamme yhteen hiileen.

Kehitämme toimintaamme yhdessä yrittäjiemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Isännöintipalveluiden ostajat äänestivät meidän Vuoden isännöintiyritykseksi 2019 juuri esimerkillisen yhteistyön tekemisestä.

Isännöintipalvelua kaiken kokoisille taloyhtiöille

Tarjoamme isännöintipalveluita pienille ja suurille taloyhtiöille. Meillä on taito ja halu löytää asiakkaillemme sopivat ratkaisut. Palveluvalikoimamme on laaja, mutta asiakas maksaa vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitsee ja käyttää.