Taloasema
Pudasjärvi ja Oulu

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä tarjous Anuliinalta

Sinua palvelee

Anuliina Sarajärvi
Isännöitsijä
+358 45 1667454
anuliina.sarajarvi@taloasema.fi

Hyvä isännöitsijä on asiakaspalvelija, joka keskustelee sujuvasti ja viestii aktiivisesti kaikkien kanssa. Yhteistyön hallituksien kanssa tulee olla mukavaa ja taloyhtiötä kehittävää, toiminnan suunnitelmallista ja ennakoitavaa.

Olen kokenut isännöitsijä ja kerännyt asiakkailta sekä yhteistyökumppaneilta kiitosta positiivisesta ja ongelmanratkaisukeskeisestä asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuudestani ja ripeydestäni. Hoidan asiat mieluummin heti kuin myöhemmin ja selvittelen itse aktiivisesti asiakkailleni parhaita ratkaisuja. Olen vastuuntuntoinen, langat pysyvät käsissäni ja hallitsen laajoja kokonaisuuksia. Tällä hetkellä vahvistan osaamistani suorittamalla teknisen isännöinnin perustutkintoa.

Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi tapaamisissa ja asiakkaiden on mahdollista asioida kanssamme sähköisesti sekä seurata reaaliajassa muun muassa kirjanpitoa. Työmme laatu syntyy laajasta ammattitaidosta ja hyvästä ammattilaisten verkostosta.

Yhteystiedot

Pudasjärvi ja Oulu
93100, Pudasjärvi
+358 45 1667454

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää