Taloasema
Nurmijärvi

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Annelta

Isännöitsijä

Anne Backman
Isännöitsijä
045 671 6040
anne.backman@taloasema.fi

Loistava asiakaskokemus lähtee aidosta kuuntelusta ja annettujen lupausten täyttämisestä. Kiinnostuin isännöinnistä oltuani muutaman taloyhtiön hallituksessa ja nähtyäni läheltä, miten isännöintiä tavataan hoitaa. Pitkän linjan asiakaspalvelun, hallinnoinnin ja projektijohtamisen ammattilaisena haluan palvella asiakkaitani siten kuin olisin itse halunnut tulla palvelluksi toimiessani hallituksen jäsenenä.

Asiakastyössä tiedottaminen ja kommunikointi ovat avainroolissa, ja näihin panostan aivan erityisesti. Isännöitsijänä toimin ensi sijassa asiakkaan edustajana ja haluan kaikin keinoin varmistaa asiakkaideni asioiden menestyksekkään hoidon. Vastaan hallinnollisesta isännöinnistä saamieni toiveiden pohjalta yli 30 vuoden liiketoimintakokemuksella. Vuosien taustaani hankintatoimessa nojautuen pyrin tuottamaan asiakkailleni kokonaistaloudellisesti parhaan lopputuloksen neuvotteluissa ja toteuttamaan vaativatkin tekniset toimeksiannot Taloaseman rautaisen tiimin tuella.

Yhteystiedot

Nurmijärvi
Hakatie 14 C,
01800 Klaukkala.
+358 45 671 6040

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää