Taloasema
Nurmijärvi

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Annelta

Isännöitsijä

Anne Backman
Isännöitsijä
045 671 6040
anne.backman@taloasema.fi

Loistava asiakaskokemus lähtee aidosta kuuntelusta ja annettujen lupausten täyttämisestä. Kiinnostuin isännöinnistä oltuani muutaman taloyhtiön hallituksessa ja nähtyäni läheltä, miten isännöintiä tavataan hoitaa. Pitkän linjan asiakaspalvelun, hallinnoinnin ja projektijohtamisen ammattilaisena haluan palvella asiakkaitani siten kuin olisin itse halunnut tulla palvelluksi toimiessani hallituksen jäsenenä.

Asiakastyössä tiedottaminen ja kommunikointi ovat avainroolissa, ja näihin panostan aivan erityisesti. Isännöitsijänä toimin ensi sijassa asiakkaan edustajana ja haluan kaikin keinoin varmistaa asiakkaideni asioiden menestyksekkään hoidon. Vastaan hallinnollisesta isännöinnistä saamieni toiveiden pohjalta yli 30 vuoden liiketoimintakokemuksella. Vuosien taustaani hankintatoimessa nojautuen pyrin tuottamaan asiakkailleni kokonaistaloudellisesti parhaan lopputuloksen neuvotteluissa ja toteuttamaan vaativatkin tekniset toimeksiannot Taloaseman rautaisen tiimin tuella.

Yhteystiedot

Nurmijärvi
Urttilantie 9 O
05200 Rajamäki
+358 45 671 6040

Uutiset

2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää
6.7.2022

Taloasema aloittaa yhteistyön Vailla vakinaista asuntoa ry:n kanssa

Lue lisää
22.6.2022

Taloasema-ketjun vuoden yrittäjä 2022 on espoolainen Harri Järvinen

Lue lisää