Taloasema
Kouvola

Isännöitsijä lähelläsi.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja rohkeudesta ajatella ja ajaa asiakkaan etua.

Samilla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta, taloushallinnosta ja hallitustyöskentelystä. Pitkä kokemus yrittäjyydestä ja yritysten kehittämisestä antavat hyvät valmiudet koordinoida, hallita, aikatauluttaa ja budjetoida laajojakin kokonaisuuksia.

Suvilla on aina ollut vahva kiinnostus kiinteistöihin ja koteihin. Vahvat ongelmanratkaisukyvyt ja taito kehittää prosesseja ovat asiakaspalvelun perusta. Hyvässä asiakassuhteessa hoidetaan asioita pitkäjänteisesti eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa. Sillä on merkitystä, että oikeat asiat hoidetaan kunnolla oikeaan aikaan.

Työmme laatu syntyy monipuolisesta ammattitaidosta, laajasta ammattilaisten verkostosta ja vahvasta kilpailutusosaamisesta. Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi. Sähköisessä asiointikanavassamme asukkaat, osakkaat ja hallitus voivat muun muassa pitää yhteyttä isännöitsijään ja seurata oman kodin asioita.

Meillä on halu tehdä aidosti yhteistyötä talon hallituksen ja osakkaiden kanssa. Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset asiakkaat!

Pyydä isännöintitarjous Suvilta & Samilta

Isännöitsijä

Sami Haatainen
Isännöitsijä, yrittäjä
044 765 4246
sami.haatainen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Kouvola
Hallituskatu 5
45100 Kouvola
+358 44 493 8782

Taloasema Kouvola Facebookissa

Uutiset

16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää
28.2.2024

Taloasema vahvistaa ketjuohjauksen organisaatiota

Lue lisää