Taloasema
Kotka

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Hannulta

Isännöitsijä

Hannu Tukonen
Isännöitsijä, IAT
050 358 3592
hannu.tukonen@taloasema.fi

Minulla on 20 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistöalalta niin isännöinnistä kuin valvonnasta, liikekiinteistöjen manageerauksesta ja rakennusliikkeen työnjohdosta. Vahva kokemus esimiestyöstä ja valtavienkin projektien läpiviennistä antaa hyvät valmiudet koordinoida, hallita, aikatauluttaa ja budjetoida laajojakin kokonaisuuksia.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta, suunnittelusta ja suunnitelmien eteenpäinviemisestä. Asiakaspalvelu on minulle luontevaa ja ehdin kuunnella asiakkaitani.

Erityistä osaamistani ovat palvelujen hankintaosaaminen ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Otan mielelläni hoidettavakseni haastaviakin taloyhtiöitä, jotka vaativat kattavaa huolenpitoa pitkäjänteisesti ja taloyhtiön kustannukset kurissa pitäen.

Yhteystiedot

Kotka
Kotkantie 6
48200 Kotka
+358 50 358 3592

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää