Taloasema
Hämeenlinna

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Teemulta

Sinua palvelevat

Teemu Kukko
Isännöitsijä
044 2412 331
teemu.kukko@taloasema.fi

Isännöinnissämme korostuvat avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Olemme helposti lähestyttäviä ja palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä.

Taloyhtiöhallitusten jäsenet näkevät taloyhtiön kirjanpidon ja kokouspöytäkirjat reaaliajassa sähköisessä verkkopalvelussamme. He pääsevät sen kautta myös päättämään pienistä asioista, se auttaa aikataulujärjestelyissä.

Nykyaikainen isännöinti koostuu ammattilaisten verkostosta. Paikallistuntemuksemme ja kumppaneidemme avulla voimme tarjota laatua niin hallinnollisissa, teknisisissä, juridisissa kuin kirjanpidon palveluissa.

Noora Lavonen
Isännöitsijä, IAT
040 5888 354
noora.lavonen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Hämeenlinna
Hallituskatu 17 B LH 3
13100 Hämeenlinna
+358 44 2412 331

Taloasema Hämeenlinna Facebookissa

Uutiset

2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää
6.7.2022

Taloasema aloittaa yhteistyön Vailla vakinaista asuntoa ry:n kanssa

Lue lisää
22.6.2022

Taloasema-ketjun vuoden yrittäjä 2022 on espoolainen Harri Järvinen

Lue lisää