Taloasema
Pori

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Miialta

Sinua palvelevat

Miia Naskali
Isännöitsijä
+358 40 777 8611
miia.naskali@taloasema.fi

Isännöinti on asiakaspalvelua. Arjen taloyhtiössä tulee olla sujuvaa ja asumisen mahdollisimman helppoa. Nämä ovat isännöintityössä minulle tärkeimpiä lähtökohtia. Omat kokemukseni isännöinnistä ja hallituksissa toimimisesta ovat innostaneet minut isännöintialalle. Haluan palvella asiakkaitani niin hyvin kuin haluaisin itse tulla palvelluksi toimiessani hallituksen jäsenenä. Toteutan ja vien asioita ammattitaitoisesti eteenpäin hallituksen päätösten mukaisesti.

Hyvä asiakassuhde syntyy kuuntelusta ja tarpeiden kartoittamisesta. Kun yhteistyö toimii ja isännöinti on avointa, luottamus säilyy ja hommat sujuvat. Sähköisillä järjestelmillämme esimerkiksi kirjanpidon seuranta tositetasolla ja reaaliaikaisesti on kaikille asiakkaillemme arkipäivää. On tärkeää, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua oman taloyhtiön asioiden hoitoon.

Työmme laatu syntyy laajasta ammattitaidosta ja hyvästä ammattilaisten verkostosta. Porilaisena minulle on tärkeää, että paikalliset saavat paikallista palvelua. Minulla on lämmin ote työhöni, olen tarkka ja täsmällinen. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olen helposti tavoitettavissa. Olen kiinnostunut energiansäästöstä ja kestävästä kehityksestä.

Anniina Tarkka
Kiinteistösihteeri
+358 41 3114 904
anniina.tarkka@taloasema.fi

20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja 10 vuoden yrittäjyystausta on antanut paljon eväitä työelämään. Olen nimeni mukaisesti tarkka työssäni ja vähän vapaa-ajallakin.

Aloitin Porin Taloaseman työntekijänä loppuvuodesta 2022 ja vastaan asiakaspalvelusta ja muista taloyhtiöiden asioiden dokumentoinnista. Lisäksi isännöinti kiinnostaa, joten myös minut voi bongata taloyhtiön tiloista tai pihamaalta hoitamassa yhteisiä asioita.

Laadukas, kokonaisvaltainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni ja palvelen asiakkaat tasa-arvoisesti. Asiakkaiden kanssa kohtaamiset ovat työn parasta antia, joten ole rohkeasti yhteydessä missä tahansa asumiseen tai taloyhtiöön liittyvässä asiassa. Hoidamme asiat ripeästi ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Pori
Teknologiakeskus Pripoli,
Tiedepuisto 4
28600 Pori
+358 41 3114 904

Taloasema Pori Facebookissa

Uutiset

16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää
28.2.2024

Taloasema vahvistaa ketjuohjauksen organisaatiota

Lue lisää