Taloasema
Pori

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Miialta

Isännöitsijä

Miia Naskali
Isännöitsijä
miia.naskali@taloasema.fi

Isännöinti on asiakaspalvelua. Arjen taloyhtiössä tulee olla sujuvaa ja asumisen mahdollisimman helppoa. Nämä ovat isännöintityössä minulle tärkeimpiä lähtökohtia. Omat kokemukseni isännöinnistä ja hallituksissa toimimisesta ovat innostaneet minut isännöintialalle. Haluan palvella asiakkaitani niin hyvin kuin haluaisin itse tulla palvelluksi toimiessani hallituksen jäsenenä. Toteutan ja vien asioita ammattitaitoisesti eteenpäin hallituksen päätösten mukaisesti.

Hyvä asiakassuhde syntyy kuuntelusta ja tarpeiden kartoittamisesta. Kun yhteistyö toimii ja isännöinti on avointa, luottamus säilyy ja hommat sujuvat. Sähköisillä järjestelmillämme esimerkiksi kirjanpidon seuranta tositetasolla ja reaaliaikaisesti on kaikille asiakkaillemme arkipäivää. On tärkeää, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua oman taloyhtiön asioiden hoitoon.

Työmme laatu syntyy laajasta ammattitaidosta ja hyvästä ammattilaisten verkostosta. Porilaisena minulle on tärkeää, että paikalliset saavat paikallista palvelua. Minulla on lämmin ote työhöni, olen tarkka ja täsmällinen. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olen helposti tavoitettavissa. Olen kiinnostunut energiansäästöstä ja kestävästä kehityksestä.

Yhteystiedot

Pori
Teknologiakeskus Pripoli, Tiedepuisto 4
28600 Pori
+358 40 777 8611

Taloasema Pori Facebookissa

Uutiset

2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää
6.7.2022

Taloasema aloittaa yhteistyön Vailla vakinaista asuntoa ry:n kanssa

Lue lisää
22.6.2022

Taloasema-ketjun vuoden yrittäjä 2022 on espoolainen Harri Järvinen

Lue lisää