Taloasema
Kajaani

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Matilta

Isännöitsijä

Matti Kangas
Isännöitsijä
044 239 9743
matti.kangas@taloasema.fi

Minulla on monipuolinen kokemus kiinteistöalalta, projektijohtamisesta ja työnjohdosta. Vahva kokemus esimiestyöstä ja suurienkin projektien läpiviennistä antaa hyvät valmiudet koordinoida, hallita, aikatauluttaa ja budjetoida laajojakin kokonaisuuksia.

Työmme laatu syntyy monipuolisesta ammattitaidosta, laajasta ammattilaisten verkostosta ja vahvasta kilpailutusosaamisesta. Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi tapaamisissa ja asiakkaiden on mahdollista seurata reaaliajassa muun muassa kirjanpitoa.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja rohkeudesta ajatella ja ajaa asiakkaan etua. Hyvässä asiakassuhteessa hoidetaan asioita pitkäjänteisesti eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa. Sillä on merkitystä, että oikeat asiat hoidetaan kunnolla oikeaan aikaan. Haluan aktiivisesti ja rohkeasti kehittää asiakasyhtiöitäni ja tuoda teknisen osaamiseni asiakkaideni hyväksi.

Yhteystiedot

Taloasema Kajaani

Kasarminkatu 39

87500 Kajaani

+358 44 239 9743

Uutiset

13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää
16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää