Apua taloyhtiön lakiasioihin

Taloyhtiön toimintaa ohjaillaan lainsäädännöllä ja siihen liittyy runsaasti sopimuksia ja vastuita.  Puutteet sopimuksissa, laiminlyönti määräyksissä tai riitatilanteet eri osapuolten välillä aiheuttavat taloyhtiöille ja osakkaille kustannuksia, jotka saattavat nousta tuntuviksi. Ennakkoon valmistautuminen ja sopimusten huolellinen valmisteleminen säästää monelta riitatilanteelta ja sitä myötä korkeilta kustannuksilta. Jos riitoja kuitenkin syntyy, on kiinteistöalan ja juridiikan tunteva tuki hyvä olla lähellä.

Taloaseman omat juristit

Taloaseman omat juristit tarjoavat yhtiöllenne kiinteistöjuridiikan palveluita. Valvomme yhtiönne etua oikeudellisesti, ratkomme sopimusasiat, vastuukysymykset ja riitatilanteet niiden vaatimalla ammattiosaamisella. Tavoitteemme on toimia siten, ettei kiistatilanteita pääsisi syntymään. Neuvontaa ja tukea on helposti saatavilla kaikissa taloyhtiösi juridisissa kysymyksissä.

Koulutusta lakiasioissa tarjolla hallituksille sekä isännöitsijöille

Haluamme myös varmistua, että taloyhtiössäsi on mahdollisimman laaja ja ajantasainen tietämys lakiasioista. Järjestämme koulutuksia taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille auttaaksemme heitä toimimaan lakiasioissa entistä paremmin.