Taloasema
Seinäjoki

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Mikalta

Isännöitsijä

Mika Kytöharju
Yrittäjä, isännöitsijä
+358 45 200 4160
mika.kytoharju@taloasema.fi

Olen toiminut isännöitsijänä vuodesta 2011 lähtien. Isännöitsijän erikoistumisopinnot suoritin 2010.

Talousosaamiseni on vahvaa. Hallinnolliset asiat, budjetoinnit ja kirjanpidon tehtävät hoituvat talouspäällikön 10 vuoden kokemuksella. Myös rakennusalan myyntikokemusta minulla on 10 vuotta.

Isännöitsijänä pyrin antamaan taloyhtiöille ja -hallituksille hyvää tukea ja neuvonantoa. Tuon esille asioita ja annan suosituksia, mitä olisi kiinteistön arvon ja asumiskelpoisuuden säilyttämiseksi hyvä huomata ja arvioida. Laaja eri alojen ammattiverkosto Seinäjoen ja Vaasan alueilla on tässä myös apuna.

Petri Luukko
Isännöitsijä IAT
+358 50 550 0368
petri.luukko@taloasema.fi

Yhteystiedot

Seinäjoki
Kampusranta 9 C
60320 Seinäjoki
+358 45 200 4160

Taloasema Seinäjoki Facebookissa

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää