Taloasema
Tornio

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Villeltä

Isännöitsijä

Ville Söderström
Isännöitsijä, IAT
040 670 6840
ville.soderstrom@taloasema.fi

Minulla on isännöintikokemusta 90-luvun alusta alkaen sisältäen taloyhtiön hallinnolliset tehtävät sekä peruskorjaukset ja saneeraukset vesikatolta salaojiin.

Isännöitsijänä pidän tärkeänä asiakkaideni, taloyhtiön osakkaiden, hallituksen jäsenten ja asukkaiden hyvää kuuntelua. Olen helposti tavoitettavissa ja pidän itsekin yhteyttä hiljaisempiin taloyhtiöihin.

Kiinteistöjen arvon ja vakaan talouden säilyttäminen vaativat pitkäaikaissuunnitelmia ja kausihuoltojen säntillistä toteuttamista. Kilpailutan palveluntarjoajia säännöllisesti ja seuraan kuluja ja kulutusta aktiivisesti.

Meiltä myös rakennusten lämpökamerakuvaukset ja lämpökameran vuokraus.

Yhteystiedot

Tornio
Jääkärinkatu 10
95400 Tornio
+358 40 670 6840

Taloasema Tornio Facebookissa

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää