Taloasema
Tornio

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Villeltä

Isännöitsijä

Ville Söderström
Isännöitsijä
0400 690 307
ville.soderstrom@taloasema.fi

Minulla on isännöintikokemusta 90-luvun alusta alkaen sisältäen taloyhtiön hallinnolliset tehtävät sekä peruskorjaukset ja saneeraukset vesikatolta salaojiin.

Isännöitsijänä pidän tärkeänä asiakkaideni, taloyhtiön osakkaiden, hallituksen jäsenten ja asukkaiden hyvää kuuntelua. Olen helposti tavoitettavissa ja pidän itsekin yhteyttä hiljaisempiin taloyhtiöihin.

Kiinteistöjen arvon ja vakaan talouden säilyttäminen vaativat pitkäaikaissuunnitelmia ja kausihuoltojen säntillistä toteuttamista. Kilpailutan palveluntarjoajia säännöllisesti ja seuraan kuluja ja kulutusta aktiivisesti.

Meiltä myös rakennusten lämpökamerakuvaukset ja lämpökameran vuokraus.

Yhteystiedot

Tornio
Jääkärinkatu 10
95400 Tornio
+358 400 690 307

Taloasema Tornio Facebookissa

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää