Taloasema
Valkeakoski

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Pekalta

Isännöitsijä

Pekka Rantanen
Isännöitsijä
+358 45 172 3990
pekka.rantanen@taloasema.fi

Isännöinnissä minua kiinnostavat hallittu talotekniikka ja kiinteistöjen kunnossapito, mutta myös lämmin asiakaspalvelu. Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja täyttämisestä.

Työkokemukseni pohjautuu pitkään asiakaspalvelu-uraan sekä tekniseen osaamiseen. Tunnen ja tiedän isännöintialan kuviot niin taloyhtiöiden hallitustyöskentelyn kuin isännöintikoulutuksen kautta.

Isännöin mielelläni Valkeakosken ja lähiseutujen erilaisia kiinteistöjä ja olen innokas tuottamaan isännöintiä perinteistä laajempana palveluna.

Yhteystiedot

Valkeakoski
37600 Valkeakoski
+358 45 172 3990

Taloasema Valkeakoski Facebookissa

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää