Taloasema
Tampere-Rantanen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Pekalta

Isännöitsijä

Pekka Rantanen
Isännöitsijä
+358 45 172 3990
pekka.rantanen@taloasema.fi

Isännöinnissä minua kiinnostavat hallittu talotekniikka ja kiinteistöjen kunnossapito, mutta myös lämmin asiakaspalvelu. Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja täyttämisestä.

Työkokemukseni pohjautuu pitkään asiakaspalvelu-uraan sekä tekniseen osaamiseen. Tunnen ja tiedän isännöintialan kuviot niin taloyhtiöiden hallitustyöskentelyn kuin isännöintikoulutuksen kautta.

Isännöin mielelläni Tampereen, Valkeakosken ja lähiseutujen erilaisia kiinteistöjä ja olen innokas tuottamaan isännöintiä perinteistä laajempana palveluna.

Yhteystiedot

Tampere-Rantanen
33720 Tampere
+358 45 172 3990

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää