24.2.2021

Asunto Oy Hakalanportin hallituksen puheenjohtaja Miika Jatuli: Verkkopalvelut ovat Taloaseman ehdoton vahvuus

Taloasema kiinnitti aikoinaan Asunto Oy Hakalanportin huomion hyvällä palvelutarjonnallaan. Yhtiö siirtyi Taloaseman asiakkaaksi, sillä Taloasema on ainoa isännöintitoimisto, jolla on nykyaikainen sähköinen verkkopalvelu.

”Taloasema tarjoaa taloyhtiömme käyttöön nykyaikaiset verkkopalvelut, jossa kaikki Taloyhtiön asiat ovat reaaliaikaisesti ja hyvin hallittuna ja dokumentoituina pöytäkirjoista rakennuspiirustuksiin sekä tiliotteen tietoihin”, taustoittaa Asunto Oy Hakalanportin hallituksen puheenjohtaja Miika Jatuli isännöitsijän valintaa.

Isännöitsijä on tärkeimmässä roolissa palvelun tuottamisessa.

”Isännöitsijän on kyettävä käyttämään nykyaikaisia tietovälineitä, eikä niin, että hän juuri ja juuri saa wordin auki. Olen nähnyt kokouksissa, miten isännöitsijämme, Hyvinkään Taloasema yrittäjä Ville Pitkäranta työskentelee: hän heittää kokouspöytäkirjat ja muut tärkeät asiat isolle näytölle. Olen tyytyväinen”, Jatuli kiittelee.

”Villen oma osaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja painotan hänen hienoa palveluasennettaan. Hän sanoi itsekin, että isännöitsijä on asiakaspalvelija. Se ja asiakaslähtöisyys on toteutunut hyvin. Me emme ymmärrä kaikesta kaikkea ja siksi meillä on isännöitsijä.”

Asiakastarinat

Lisää tästä aiheesta

9.3.2021

Asunto Oy Turun Friskalansadon hallituksen puheenjohtaja Kari Nilsson: Isännöitsijä tiedottaa ja pitää huolen, että asiat ovat ajan tasalla

Lue lisää
9.3.2021

As Oy Kemin Kiveliönkankaan hallituksen puheenjohtaja: Isännöitsijän ammattitaito oli suurin syy siirtyä Taloaseman asiakkaaksi

Lue lisää
9.3.2021

Asunto Oy Pehesaaren hallituksen jäsen Sirkka Alanen: Hyvää vuorovaikutusta ja kiitosta erittäin hyvästä laadusta

Lue lisää