9.3.2021

Asunto Oy Turun Friskalansadon hallituksen puheenjohtaja Kari Nilsson: Isännöitsijä tiedottaa ja pitää huolen, että asiat ovat ajan tasalla

Vuosi sitten Asunto Oy Turun Friskalansadossa oli työn alla talotekniikan uudistaminen ja taloyhtiön teknisen tilan tarkastelu. Lisäksi tahtotilana oli nostaa toiminnan näkyvyys arjen tasolle, eli nähdä reaaliaikaisesti taloyhtiön toiminta ja kustannukset. Taloasemalla oli tarjota heille läpinäkyvyyttä toimintaan sähköisen verkkopalvelun avulla, joka ratkaisikin lopulta isännöitsijän valinnan.

”Sähköisen viestinnän ansiosta pystymme paremmin ennakoimaan toimintaamme ja kustannuksia. Lisäksi Taloasema tarjosi meille kaikki ne toiminnot, mitä yhtiössämme tarvitsimme toimintamme uudistamiseksi sekä näkyvämmän viestinnän lisäämiseksi. Olemme olleet tyytyväisiä isännöitsijän valintaan”, Asunto Oy Turun Friskalansadon hallituksen puheenjohtaja Kari Nilsson kertoo.

Isännöitsijän suunnalta yhteydenpito on ollut aktiivista ja säännöllistä, eikä pitkiä puheluita tarvita asiaytimen selvittämiseksi. Lisäksi isännöitsijä on proaktiivinen ja häneltä tulee usein nykyaikaisuutta ja pidemmällä aikavälillä myös säästöjä tuovia ehdotelmia.

”Minulle laatu merkitsee nopeaa reagointia ja asioiden selvittämistä sekä tiedon jakamista. Yhteisenä tavoitteenamme on pitää taloyhtiöstä huolta ja pyrkiä kaikkia osapuolia miellyttävään ratkaisuun, erityisesti investointien osalta”, hallituksen puheenjohtaja kertoo.

”Taloasema isännöitsijällä on tietoutta investointiasioista, ja olemme saaneet häneltä paljon tietoa yhtiömme hankkeita vastaavista hankkeista, jolloin olemme myös osanneet varautua mahdollisiin sudenkuoppiin.”

Taloasema pitää huolen, että taloyhtiön tarvittavat asiakirjat ja suunnitelmat vastaavat nykytodellisuutta. Lisäksi Taloaseman isännöitsijä kehittää ja luo parhaillaan kunnossapitosuunnitelman työkaluja asunto-osakeyhtiön hallituksen sekä osakkaiden käyttöön.

”Valmista tulee, kun tehdään yhdessä. Kiitos Taloaseman osaamisen, meillä on nyt muodostumassa työkalut yhtiömme asioiden hoitoon”, kiittelee Nilsson ja jatkaa lopuksi yhteistyöstä:

”Taloaseman isännöitsijä on puhaltanut meihin vauhtia. Taloasemalla on hyvät keinot ja olette saaneet meidät innostumaan!”

Asiakastarinat

Lisää tästä aiheesta

9.3.2021

As Oy Kemin Kiveliönkankaan hallituksen puheenjohtaja: Isännöitsijän ammattitaito oli suurin syy siirtyä Taloaseman asiakkaaksi

Lue lisää
9.3.2021

Asunto Oy Pehesaaren hallituksen jäsen Sirkka Alanen: Hyvää vuorovaikutusta ja kiitosta erittäin hyvästä laadusta

Lue lisää
24.2.2021

Asunto Oy Hakalanportin hallituksen puheenjohtaja Miika Jatuli: Verkkopalvelut ovat Taloaseman ehdoton vahvuus

Lue lisää