9.3.2021

Asunto Oy Pehesaaren hallituksen jäsen Sirkka Alanen: Hyvää vuorovaikutusta ja kiitosta erittäin hyvästä laadusta

Aikoinaan osakkaat toimivat usein isännöitsijänä taloyhtiöissä eikä isännöintifirmoja juurikaan ollut. Nykyään tämä ei ole mahdollista, vaan isännöitsijöiltä vaaditaan ammattitaitoa, laatua ja jatkuvaa vuorovaikutusta.

”Olemme olleet Taloasema Varkauden asiakkaana jo muutaman vuoden ajan. Yrittäjät Anne ja Pekka Hirsjärvi hoitavat asiat todella hyvin. Esimerkiksi eilen otin yhteyttä isännöitsijään ja sieltä kysyttiin heti tarkennusta asiaan liittyen. On tärkeää, että asiat eivät jää roikkumaan, vaan hoituvat heti”, kertoo Asunto Oy Pehesaaren hallituksen jäsen Sirkka Alanen.

”Minusta laatu on oikein hyvää myös Taloaseman järjestämien urakoitsijoiden osalta. Antaisin arvosanaksi 10+. Uskon, että Taloaseman hyvä palvelu on pitkälti mahdollista paikallisten yrittäjien ansiosta, joilla on valtakunnallinen tukiverkosto”, kiittelee Alanen.

Taloasema Varkaus on järjestänyt asiakasiltoja taloyhtiöiden jäsenille ja muillekin innokkaille. Alanen on kokenut asiakasillat antoisiksi tapahtumiksi, jotka ovat laittaneet ajattelemaan ja jakamaan ajatuksia muiden kanssa. Yhteistyötä on muutenkin hyödynnetty muiden taloyhtiöiden kanssa

”Naapuritaloyhtiömme kyselivät kokemuksiamme ja lähtivät itsekin Taloaseman asiakkaiksi. Nyt olemme tehneet yhteistyötä piharemontin osalta – sama urakoitsija hoiti kaikki pihat kerralla”, hallituksen jäsen kuvailee yhteistyön hyötyjä.

”Kannustan rohkeasti kokeilemaan Taloaseman isännöitsijää – Taloasemalta saa parasta ja asiantuntevaa palvelua!”, hän kiteyttää loppuun.

Asiakastarinat

Lisää tästä aiheesta

9.3.2021

Asunto Oy Turun Friskalansadon hallituksen puheenjohtaja Kari Nilsson: Isännöitsijä tiedottaa ja pitää huolen, että asiat ovat ajan tasalla

Lue lisää
9.3.2021

As Oy Kemin Kiveliönkankaan hallituksen puheenjohtaja: Isännöitsijän ammattitaito oli suurin syy siirtyä Taloaseman asiakkaaksi

Lue lisää
24.2.2021

Asunto Oy Hakalanportin hallituksen puheenjohtaja Miika Jatuli: Verkkopalvelut ovat Taloaseman ehdoton vahvuus

Lue lisää