Taloasema
Tampere-Stenroth

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Toimisto

p. 040 1648 449
info.stenroth@taloasema.fi

Pyydä isännöintitarjous Artolta

Isännöitsijä

Arto Stenroth
Isännöitsijä IAT, ITS
arto.stenroth@taloasema.fi

Ammattitaitoiseen isännöintiin kuuluu asiakaslähtöisyys. Kuuntelen asiakasta ja yhteydenpitoni on tiivistä.

Olen erikoistunut erittäin haastavien taloyhtiöiden isännöintiin. Tämä liittyy yleensä joko vanhempien kiinteistöjen taloudenpitoon ja/tai saneerauksiin tai ihan uusien kohteiden rakennusvirheisiin.

Palveluni laadun takeena ovat isännöintikokemukseni vuodesta 2011 lähtien, kahdeksan vuoden työskentely taloyhtiön hallituksessa sekä alan IAT- ja ITS-tutkinnot. Pidän itseni ajan tasalla myös laki- ja kaavoitusmuutoksissa.

Terhi Stenroth
kirjanpitäjä, isännöitsijä
040 164 8449
info.stenroth@taloasema.fi

Yhteystiedot

Tampere-Stenroth
Kuokkamaantie 4B
33800 Tampere
+358 400 734 979

Taloasema Tampere-Stenroth Facebookissa

Uutiset

3.7.2024

Rahanpesulaki ja tuntemiskysely

Lue lisää
29.6.2024

Helsinki Pride 2024

Lue lisää
20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää