Taloasema
Tampere-Kärkkäinen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Mikalta

Isännöitsijä

Mika Kärkkäinen
Isännöitsijä, AIT, KTM
mika.karkkainen@taloasema.fi

Taustaltani olen rahoitusalan ammattilainen ja kauppias. Kiinteistöalan raudanlujaksi asiantuntijaksi olen kehittynyt hyvin kouluttautumalla ja työssä oppimalla.

Palvelen kaikenkokoisia kiinteistöjä ja taloyhtiöitä. Vahvuuteni on saneerauskohteiden projektinvetämisessä. Kokemusta on varsinkin putki- ja julkisivuremonteista. Niissä onnistuminen vaatii hyviä yhteistyökumppaneita – verkostoni onkin kattava ja luotettava.

Minusta ihmisläheisyys on isännöinnin A ja O. Meillä asiakasta kuunnellaan ja etsitään ratkaisut ongelmiin.

Yhteystiedot

Tampere-Kärkkäinen
Hämeenkatu 14 C, 4. kerros
33100 Tampere
+358 50 547 6738

Uutiset

3.7.2024

Rahanpesulaki ja tuntemiskysely

Lue lisää
29.6.2024

Helsinki Pride 2024

Lue lisää
20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää