Taloasema
Oulu-Sumén

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Rainerilta

Isännöitsijä

Rainer Sumén
Isännöitsijä
050 360 3838
rainer.sumen@taloasema.fi

Hyvässä isännöinnissä yhdistyvät asiakaslähtöisyys ja ennakoivuus. Osakkaat ovat parhaita asiantuntijoita kertomaan, mitä kiinteistössä tarvitaan. Vuorovaikutteinen kommunikaationi asiakkaan kanssa varmistaa, että asiat etenevät myös hallituksen käsittelyssä. Pitkäjänteisellä ja ennakoivalla hoidolla taloyhtiön kulut saadaan pidettyä tasaisina ilman isoja kustannuspiikkejä.

Osaamiseni hyvään isännöintiin tulee työkokemuksesta kaupan, tekniikan ja kiinteistöhuollon aloilla. Niiden tuntemus auttaa taloyhtiötä taloudellisten ratkaisujen valinnassa.

Yhteystiedot

Oulu-Sumén
Asemakatu 37
90100 Oulu
+358 50 360 3838

Uutiset

2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää
6.7.2022

Taloasema aloittaa yhteistyön Vailla vakinaista asuntoa ry:n kanssa

Lue lisää
22.6.2022

Taloasema-ketjun vuoden yrittäjä 2022 on espoolainen Harri Järvinen

Lue lisää