Taloasema
Jyväskylä-Hurttia

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Aapolta

Isännöitsijä

Aapo Hurttia
Isännöitsijä, dipl.ins.
aapo.hurttia@taloasema.fi

Osaamiseni hyvään isännöintiin pohjautuu reilun 20 vuoden kokemukseen rakennuttajana ja urakoinnin liiketoimintajohtajana. Olen myös itse toiminut taloyhtiöhallituksessa puheenjohtajana. Se on kirkastanut minulle, mikä arvo omassa osakkeessa on ja miten arvo säilytetään tai kasvatetaan hyvällä elinkaaren hallinnalla, ennakoitavalla taloudenpidolla ja oikea-aikaisilla toimenpiteillä.

Kuuntelen asiakkaitani herkällä korvalla asumiskokemuksen ja asumisen helppouden parantamiseksi, ja pidän heidät tietoisina kiinteistön toimenpiteistä ja aikatauluista.

Yhteystiedot

Jyväskylä-Hurttia
Ahlmaninkatu 2 E
40100 Jyväskylä
+358 45 118 6160

Taloasema Jyväskylä-Hurttia Facebookissa

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää