Taloasema
Jyväskylä-Ahokas

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Tuomakselta

Isännöitsijä

Tuomas Ahokas
Isännöitsijä, IAT
tuomas.ahokas@taloasema.fi

Olen toiminut isännöitsijänä lähes 10 vuotta. Asiakasyhtiöilleni on tärkeää suunnitelmallinen kiinteistönhoito, että asuminen on sujuvaa ja ennakoitavaa.

Toiminnassamme korostuu avoimuus. Kerromme vaihtoehdoista, työnteon vaiheista ja kustannuksista selkeästi tapaamisissa ja asiakkaiden on mahdollista seurata reaaliajassa muun muassa kirjanpitoa. Työmme laatu syntyy laajasta ammattitaidosta ja hyvästä ammattilaisten verkostosta.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta, suunnittelusta ja suunnitelmien eteenpäinviemisestä. Asiakkailtani olen saanut kiitosta selkeästä, jämäkästä ja aikaansaavasta otteestani. Pidän rohkeasti asiakkaani puolta ja hoidan sovitut hommat ajallaan.

Yhteystiedot

Jyväskylä-Ahokas
Vasarakatu 27, B-rappu, 2.kerros
40320 Jyväskylä
+358 50 378 9850

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää