Taloasema
Järvenpää-Malmi

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Tepolta

Isännöitsijä

Teppo Malmi
Isännöitsijä, IAT
teppo.malmi@taloasema.fi

Olen koulutukseltani laskentatoimen ja tilintarkastuksen tradenomi. Vahvuutenani ovatkin taloushallinnon ja hallintokäytänteiden osaaminen. Hyvä verkosto ympärilläni takaa myös teknisen ja juridisen tuen.

Korostan isännöinnissä asiakaslähtöisyyttä. Kuuntelen asiakkaani tarpeita ja pyrin löytämään aina kullekin asiakkaalle sopivimmat ratkaisut. Hyvässä kiinteistönhoidossa on minusta tärkeää huolehtia kiinteistön arvosta ja ylläpitää käytettävyyttä ja asumismukavuutta.

Yhteystiedot

Järvenpää-Malmi
Postikatu 10
04400 Järvenpää
+358 40 7775822

Uutiset

20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää
17.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Lahteen

Lue lisää
13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää