Taloasema
Helsinki-Ylikoski

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

www.taloasemahelsinki.fi

Asiakaspalvelu
p. 050 911 8837
asiakaspalvelu@taloasema.fi

Pyydä isännöintitarjous Henrikiltä

Isännöitsijä

Henrik Ylikoski
Isännöitsijä, AIT, oik. kand.
henrik.ylikoski@taloasema.fi

Minulla on kiinteistöalan eri tehtäviin liittyvää kokemusta noin 20 vuoden ajalta. Tutuiksi ovat tulleet kaikenlaiset ja kaiken ikäiset asuin- ja liikekiinteistöt. Osaamista löytyy myös haastavien taloyhtiöiden hoidossa: niiden juridisissa, taloudellisissa kuin rakennusteknisissä ongelmissa.

Hyvän isännöitsijän täytyy pysyä hereillä nykyajan muutoksissa. Itse kouluttaudun säädösten, verotuksen, yhtiöoikeuden ja rakentamisen asioissa säännöllisesti. Myös luotettava ammattilaisverkostoni on isännöinnin elinehto. Se korostuu varsinkin teknisissä kysymyksissä.

Yhteystiedot

Helsinki-Ylikoski
Fabianinkatu 13 LH 2 katutaso
00130 Helsinki
+358 44 338 6558

Taloasema Helsinki-Ylikoski Facebookissa

Uutiset

13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää
16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää