Taloasema
Helsinki-Tukonen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Hannulta

Isännöitsijä

Hannu Tukonen
Isännöitsijä, IAT
050 358 3592
hannu.tukonen@taloasema.fi

Minulla on 20 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistöalalta niin isännöinnistä kuin valvonnasta, liikekiinteistöjen manageerauksesta ja rakennusliikkeen työnjohdosta. Vahva kokemus esimiestyöstä ja valtavienkin projektien läpiviennistä antaa hyvät valmiudet koordinoida, hallita, aikatauluttaa ja budjetoida laajojakin kokonaisuuksia.

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta, suunnittelusta ja suunnitelmien eteenpäinviemisestä. Asiakaspalvelu on minulle luontevaa ja ehdin kuunnella asiakkaitani.

Erityistä osaamistani ovat palvelujen hankintaosaaminen ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Otan mielelläni hoidettavakseni haastaviakin taloyhtiöitä, jotka vaativat kattavaa huolenpitoa pitkäjänteisesti ja taloyhtiön kustannukset kurissa pitäen.

Yhteystiedot

Helsinki-Tukonen
Mannerheimintie 81
00270 Helsinki
+358 50 358 3592
visu@taloasema.fi

Uutiset

13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää
16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää