Taloasema
Espoo-Rautio

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous meiltä

Isännöitsijät

Jari Rautio
Osakas, Isännöitsijä, TIAT, IAT
0407766032
jari.rautio@taloasema.fi

Olen isännöitsijä, joka haluaa tuntea asiakkaansa. Olen helposti tavoitettavissa ja jatkuvassa kanssakäymisessä taloyhtiöiden kanssa.

Isännöintikokemusta minulla on vuodesta 2013 alkaen. Isännöintiosaamiseni on kattavaa ja minulla on sekä isännöinnin että teknisen isännöinnin ammattitutkinnot. Vahvuuteni on talo- ja rakennustekniikan tuntemuksessa.

Pidän asiakkaistani huolta myös omatoimisesti. Kiinteistöissä käydessäni havainnoin kohteen tarpeita ja otan niitä esiin hallitukselle.

Hanna Rautio
Osakas, Isännöitsijä, IAT
0400 996606
hanna.rautio@taloasema.fi

Hyvä asiakaspalvelu, ratkaisukeskeisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksia, joita isännöinnissä tarvitaan. Olen isännöitsijänä helposti lähestyttävä ja asiakkaideni helposti tavoitettavissa – myös nykyaikaisin viestimin, kuten esimerkiksi WhatsAppin välityksellä.

Kokemukseni isännöintialasta on muodostunut asiakaspalvelun, kiinteistösihteerin ja isännöitsijän sijaisen töistä vuodesta 2017 alkaen työskennellessäni oman perheen isännöintitoimistossa. Kokemusta isännöitsijäyhteistyöstä on karttunut myös asunto-osakeyhtiön hallitustyöstä hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana.

Haluan oppia uutta ja kehittyä tekemisessäni. Isännöinnin ammattitutkinto IAT vahvistaa osaamistani isännöintialle, pohjakoulutukseltani olen Tradenomi.

Yhteystiedot

Espoo-Rautio
Sinimäentie 10
02630 Espoo

Hanna: 0400 996 606

Jari: 040 7766 032

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää