Taloasema
Espoo-Rautio

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Jarilta

Isännöitsijä

Jari Rautio
Isännöitsijä, TIAT, IAT
jari.rautio@taloasema.fi

Olen isännöitsijä, joka haluaa tuntea asiakkaansa. Olen helposti tavoitettavissa ja jatkuvassa kanssakäymisessä taloyhtiöiden kanssa.

Isännöintikokemusta minulla on vuodesta 2013 alkaen. Isännöintiosaamiseni on kattavaa ja minulla on sekä isännöinnin että teknisen isännöinnin ammattitutkinnot. Vahvuuteni on talo- ja rakennustekniikan tuntemuksessa.

Pidän asiakkaistani huolta myös omatoimisesti. Kiinteistöissä käydessäni havainnoin kohteen tarpeita ja otan niitä esiin hallitukselle.

Yhteystiedot

Espoo-Rautio
Sinimäentie 10
02630 Espoo
+358 40 776 6032

Uutiset

30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää
2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää