Taloasema
Espoo-Järvinen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Harrilta

Isännöitsijät

Harri Järvinen
Isännöitsijä, IK, IAT, ITS
045 213 8044
harri.jarvinen@taloasema.fi

Asiakaslähtöisyys on yksi hyvän isännöinnin tunnusmerkkejä. Lisäksi tarvitaan rakennus- ja kiinteistöteknisten asioiden osaamista sekä taloushallinnon tuntemusta. Meillä on hyvä kokemus näistä.

Taloyhtiön hallituksissa itse istuneina ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Olemme hyvin tavoitettavissa, toimimme avoimesti ja reagoimme nopeasti asiakkaiden yhteydenottoihin. Vahvuutenamme ovatkin hyvät ihmistuntemus- ja kommunikaatiotaidot. Niistä on hyötyä myös yhteistyössä urakoitsijoiden ja muiden kumppaneiden kanssa.

Juha Bäckman
Isännöitsijä, IAT
050 5512 388
juha.backman@taloasema.fi

Jenni Laitio
Kiinteistösihteeri
050 547 3011
jenni.laitio@taloasema.fi

Neuvonta, vuorot, puhelinpalvelu, todistusten tilaus, kuitit, paperilaskut, muuttoilmoitukset, yleiset asiat ja ilmoitukset

Asiakaspalvelu
050 553 5211
isannointi.espoo@taloasema.fi

Todistusten tilaus, kuitit, paperilaskut, muutto ilmoitukset, yleiset asiat ja ilmoitukset

Yhteystiedot

Espoo-Järvinen
Sinimäentie 10 C 5 krs
02630 Espoo
+358 50 553 5211

isannointi.espoo@taloasema.fi

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää