22.6.2022

Taloasema-ketjun vuoden yrittäjä 2022 on espoolainen Harri Järvinen

Taloasema palkitsi Vuoden yrittäjä 2022 -palkinnolla espoolaisen Harri Järvisen Taloaseman Yrittäjäpäivillä Vantaalla perjantaina 17.6.2022.

Taloasemalle on tärkeää osoittaa arvostusta ketjun yrittäjille palkitsemalla heitä vuosittain. Perinne on jatkunut koko Taloaseman olemassaolon ajan. Harri Järvinen on yhdestoista Vuoden yrittäjä. Harri Järvisen toimisto sijaitsee Espoossa, mutta hän palvelee asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla. Harri Järvinen on toiminut Taloasema-yrittäjänä vuodesta 2016 lähtien. Vuoden yrittäjä -palkinto on hänelle ensimmäinen.

Taloaseman Vuoden yrittäjä -valintaan vaikuttavat yrittäjän yleinen henki, sitoutuminen konseptiin, järjestelmien hyödyntäminen, palveluiden tuottaminen konseptin mukaisesti, yrityksen talouden kasvu ja vahvuus sekä yhteistyö muiden yrittäjien ja ketjujohdon välillä.

− Taloasemalaiset ovat haastavista ajoista huolimatta lyöneet ennätyksiä ja kasvattaneet liiketoimintaansa. Olemme kaikista yrittäjistämme hyvin ylpeitä. Vuoden yrittäjällä riittää virtaa. Hän on päämäärätietoinen, eteenpäin menevä, osaava ammattilainen, jonka jäljiltä ei reklamaatioita ole tarvinnut selvitellä. Se tehdään mitä luvataan pitää varmasti paikkansa ihan kaikessa, listaa valintaperusteita Taloasema Oy:n kehitysjohtaja Nina Gromoff.

− Harri Järvinen näyttää esimerkillään suuntaa omille työntekijöilleen ja muille yrittäjille. Työntekijöistään hän pitää hyvää huolta ymmärtäen työn ja vapaa-ajan tasapainon niin omassa kuin työntekijöiden arjessa, lisää Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Esko Pietikäinen.

Taloasema Oy on suomalainen yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin franchisingyritys. Taloasema-yrityksiä on yli 30 paikkakunnalla ja uusia yrittäjiä rekrytoidaan koko ajan. 48 toimipisteellään Taloasema on Suomen suurin ISA-auktorisoitu yritys.

Lisätietoja antaa:

Mira-Monica Anttila
Ketjupäällikkö
Taloasema Oy
P. 040 708 4817
mira-monica.anttila@taloasema.fi

Uutiset

Lisää tästä aiheesta

2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Lue lisää
6.7.2022

Taloasema aloittaa yhteistyön Vailla vakinaista asuntoa ry:n kanssa

Lue lisää
15.6.2022

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Lue lisää