30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Taloasema palkitsi Vuoden -yrittäjä 2023 -palkinnolla Mika Väisäsen perjantaina 27.1.2023. Väisäsen Taloasema-yritys toimii Kuopiossa.

Taloasemalle on tärkeää osoittaa arvostusta ketjun yrittäjille palkitsemalla heitä vuosittain. Perjantaina jaettu tunnustus on kolmastoista Vuoden yrittäjä -palkinto.

Taloaseman Vuoden yrittäjä -kriteerit ovat yrityksen taloudellinen kasvu ja tasapaino, Taloasema-konseptin mukainen toiminta ja Taloasema-fiiliksen näkyminen arjessa.

”Taloasema Kuopiolla on vahva talous ja tase. Yritys on kasvanut tasaisesti koko sen olemassaolon ajan ja kasvu on ollut suunnitelmallista ja hallittua. Mika Väisänen tuli isännöintialalle yrittäjäksi kolme vuotta sitten alanvaihtajana ja on alusta lähtien tehnyt töitä sekä toteuttanut visiotaan ja suunnitelmiaan rohkeasti ja määrätietoisesti”, listaa valintaperusteita Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Mira-Monica Anttila.

”Nyt valittu yrittäjä on sitoutunut Taloaseman tapaan toimia, noudattaa konseptia ja on esimerkillinen yrittäjä. Hän luo ympärilleen positiivisuutta, hyvää energiaa, on läsnä ja huolehtii henkilöstöstään. Väisänen tulee paikalle, tekee parhaansa, on hyvä tyyppi ja hymyilee. Hän innostaa muita”, lisää Taloasema Oy:n kehitysjohtaja Nina Gromoff.

”Väisänen tekee mitä lupaa ja tekee työnsä suurella sydämellä. Hänen kanssaan on kiva tehdä töitä”, jatkaa Anttila.

Lisätietoja

Mira-MonicaAnttila
Toimitusjohtaja, Taloasema Oy
p. 040 708 4817
mira-monica.anttila@taloasema.fi

Mika Väisänen
Yrittäjä, Taloasema Kuopio
p. 040 092 9820
mika.vaisanen@taloasema.fi

Taloasema tarjoaa isännöintipalveluita kaikenkokoisille taloyhtiöille, vuokrataloille ja liikekiinteistöille. Taloasema-yrityksiä on yli 30 paikkakunnalla, yrittäjiä on lähes 40. Uusia yrittäjiä ja asiakkaita haetaan koko ajan. Taloasema-yritysten yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 8 miljoonaa euroa vuonna 2022. Taloasema-ketju on ISA-auktorisoitu.