2.9.2022

Taloasema Oy nimitysuutisia: Taloasema uudistaa koko johdon

Taloasema Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mira-Monica Anttila 1. syyskuuta alkaen. Anttila on toiminut kolme vuotta Taloasema Oy:n ketjupäällikkönä. Hänellä vahva osaaminen isännöinti- ja franchising-aloista sekä liiketoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä ja kasvattamisesta.

Taloasema Oy:n uudeksi johtajaksi on nimitetty Petri Petäjistö 1. syyskuuta alkaen. Petäjistöllä on pitkä kokemus isännöinnistä ja kiinteistöistä. Ennen siirtymistään Taloasema Oy:n palvelukseen Petäjistö on toiminut Helsingin Seudut Isännöitsijät Oy:n isännöitsijänä ja tiiminvetäjänä.

Konsernin markkinointipäälliköksi on nimitetty Elina Rapo 1. syyskuuta alkaen. Rapo jatkaa myös Taloasema Oy:n hallintopäällikkönä. Hänellä on monipuolinen osaaminen asiakasymmäryksestä, markkinoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Anttila, Petäjistö ja Rapo muodostavat Taloasema Oy:n johtoryhmän 1. syyskuuta alkaen.

Taloasema Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Esko Pietikäinen ja varatoimitusjohtaja, kehitysjohtaja Nina Gromoff siirtyvät tehtävistään kokopäiväisiksi johtajiksi konsernitason omistajaohjaukseen ja konsernin kehittämiseen.

”Uusi johto – Nämä upeat ihmiset vievät meidät vauhdilla kohti tavoitettamme olla yhä useammin asiakkaan ykkösvalinta isännöitsijätoimistoksi”, toteaa Esko Pietikäinen.

Lisätietoja

Nina Gromoff
Johtaja
p. 050 300 8969
nina.gromoff@taloasema.fi

Mira-Monica Anttila
Toimitusjohtaja
Taloasema Oy
p. 040 708 4817
mira-monica.anttila@taloasema.fi

Taloasema on vuonna 2009 perustettu isännöintialan ketju, jolla on itsenäisinä yrittäjinä toimivia paikallisia isännöintitoimistoja yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Vuonna 2019 isännöintipalveluiden ostajat äänestivät Taloaseman vuoden isännöintiyritykseksi. Taloasema on Suomen suurin ISA-auktorisoitu yritys.