25.3.2022

Lisää läpinäkyvyyttä Taloaseman uudessa verkkopalvelussa

Taloasema on ottanut käyttöön uuden verkkopalvelun, joka helpottaa merkittävästi asiointia isännöinnin kanssa, sujuvoittaa arkea, tuo uudenlaista läpinäkyvyyttä sekä helpottaa niin osakkaan kuin taloyhtiönkin talouden suunnittelua.

Taloaseman uudessa verkkopalvelussa taloyhtiön hallinnon pyörittäminen helpottuu, kun saunavaraukset, autopaikat ja vikailmoitukset voi hoitaa sähköisesti. Vikailmoitukset kirjautuvat verkkopalveluun tiketteinä, joiden etenemistä niin hallitus, osakkaat kuin asukkaatkin voivat seurata samalla tavalla kuin pakettien liikkumista voi seurata logistiikkayritysten sivuilla.

Taloaseman isännöimien taloyhtiöiden hallitus näkee verkkopalvelussa kaikki tilaukset pienimmistä palvelupyynnöistä isompiin hankintoihin. Hallituksen jäsenet pääsevät myös taloyhtiön reaaliaikaiseen talousseurantaan, josta näkee muun muassa tilien saldot, vuokrareskontran tilanteen, tuloslaskelmat ja kaikki yhtiölle osoiteutu laskut, myös avoimet.

Taloasemalle ohjelmistokehitys ja alan kärkipään sähköiset palvelut ovat keskeinen osa toimintaa. Kaksi vuotta sitten Taloasema lanseerasi yhtiökokousten ennakkoäänestystyökalun, jonka suosio yllätti kaikki. Tänäkin keväänä osakkaat voivat halutessaan osallistua taloyhtiön päätöksentekoon äänestämällä ennakkoon, jos eivät ehdi mukaan yhtiökokoukseen.

Uudessa verkkopalvelussa voi helposti jättää palautetta palvelusta, sekä uudesta verkkopalvelusta että isännöinnistä. Myös hallituksen jäsenet näkevät palautteen oman taloyhtiön asukkailta.

Taloaseman asiakkaat saavat tunnukset uuteen verkkopalveluun postitse viimeistään huhtikuun aikana.