19.3.2021

Tulisitko Sinä Taloasemalle tekemään Suomen mukavinta isännöintiä?

Taloasemalaisille isännöinti on sydämen asia. Huolehdimme suurella ylpeydellä asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta ja tunnemme siihen liittyvän vastuun. Pidämme työstämme ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme joukkoomme mukavia ihmisiä. Odotamme, että  sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viestit luontevasti asiakkaiden kanssa ja viihdyt työssäsi. Pystyt pitämään useat langat käsissäsi myös hektisinä päivinä ja osaat luovia sekä ratkaista erilaisia palvelutilanteita oma-aloitteisesti ja tehokkaasti. Sinulla on hyvät it-taidot ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Ja mikä tärkeintä, hymysi kuluu äänestäsi.

Emme edellytä kokemusta isännöintialasta, mutta luemme sen eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset vaikuttamaan suoraan tuhansien suomalaisten asumismukavuuteen.

Käytössäsi ovat modernit työvälineet. Pidämme hyvää huolta henkilökunnastamme ja panostamme henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin.
Taloasemalla saat välittömät ja hauskat työkaverit ja kannustavan maankattavan työyhteisöverkoston. Meillä saa olla kokonainen ihminen ja arvostamme nauramista työpaikalla. Taloasemalla töitä tehdään suurella sydämellä ja sen annetaan näkyä.

Jätä avoin hakemus

Lomakkeella voit jättää avoimen työpaikkahakemuksen Taloaseman eri toimipisteille. Voit halutessasi lähettää hakemuksen useampaan toimistoon kerralla.

Avoin hakemus
Maximum upload size: 10MB

Mihin toimipisteeseen haluat hakemuksen lähettää? Halutessasi voit hakea useampaan toimipisteeseen.

*