29.7.2021

Syksyn yrittäjärekrytilaisuudet

Haluatko tehdä parempaa isännöintiä?

Etsimme uusia Taloasema-yrittäjiä ympäri Suomen. Taloasema perustettiin vuonna 2009 siksi, että halusimme tarjota läpinäkyvää, reilua ja vastuullista isännöintiä koko Suomeen. Tekijöiksi, yrittäjiksi, olemme halunneet alusta lähtien mukavia ihmisiä, jotka huolehtivat ylpeydellä asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta ja tuntevat siihen liittyvän vastuun. Tarjoamme isännöintipalveluita yrittäjiemme kautta pienille ja suurille taloyhtiöille.

Taloasemalaisena saat toimia itsenäisesti ja joustavasti  sekä toteuttaa ammattitaitoasi yrittäjänä. Sinulla on käytössäsi Taloaseman kehittämä liiketoimintamalli ja ketjun täysi tuki. Aloittaminen ei voisi olla helpompaa.

Ilmoittaudu mukaan syksyn tilaisuuksiin ja tule kuulemaan, mitä mahdollisuuksia taloasemalaisuus tuo tullessaan, ja millaisia ominaisuuksia odotamme uusilta Taloasema-yrittäjiltä. Pääset kuulemaan, miksi kannattaa lähteä yrittäjäksi isännöintialalle, miksi valita franchising-yrittäjyys yksinyrittämisen sijaan ja mitä Taloasema tarjoaa yrittäjilleen. Et tarvitse aiempaa yrittäjäkokemusta, yrittäjähenkisyyttä kyllä.

Tilaisuuksien järjestelyissä on huomioitu uusimmat viranomaisten ohjeistukset terveysturvallisuudesta sekä vaatimuksista tilaisuuksien järjestämiseen. Tulethan paikalle ainoastaan terveenä.

Jos et löydä tapahtumakalenterista itsellesi sopivaa aikaa ja paikkaa, ota yhteyttä ja sovitaan henkilökohtainen tapaaminen!

Lue lisää Taloasema-yrittäjyydestä.

Tutustu videolta Taloasema-yrittäjän kokemuksiin

Rekrytilaisuuksien aikataulu:

18.8. Imatra, Scandic Imatran Valtionhotelli

19.8. Kouvola, Original Sokos Hotel Vaakuna

1.9. Oulu, Original Sokos Hotel Arina, Kauppakeskus Valkea, 4. kerros

PERUTTU! 2.9. Kokkola, Hotel Kokkola

PERUTTU! 16.9. Salo, Original Sokos Hotel Rikala

PERUTTU! 29.9. Turku, Radisson BLU Marina Palace Hotel

5.10. Porvoo, Hotelli Sparre

Tilaisuudet järjestetään klo 18-20. Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, että osaamme varata oikean määrän tarjoiluja. Ilmottaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu rekrytilaisuuteen

Syksyn rekrytilaisuudet
Mihin tilaisuuteen haluat ilmoittautua?
*

Jos sinulla on kysyttävää tilaisuuksista tai yrittäjyydestä, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Mira-Monica Anttila
ketjupäällikkö
mira-monica.anttila@taloasema.fi
040 708 4817