Valmiiksi kilpailutetuilla palveluilla säästöä taloyhtiöille

Taloyhtiöt tarvitsevat myös ulkopuolisten osapuolien tuottamia palveluita, kuten esimerkiksi sähkösopimuksia, siivouspalveluita, erilaisia huoltosopimuksia, vaihtomattoja yms. Kilpailuttamalla palveluita voidaan niiden hinnoissa saavuttaa huomattaviakin taloudellisia säästöjä. Kilpailuttaminen on kuitenkin aikaa vievää ja työlästä, ja palveluiden valinnassa on osattava ottaa huomioon lukuisia eri seikkoja.

Taloudellista etua taloyhtiöllenne helpoilla valinnoilla

Haluamme auttaa taloyhtiötäsi arjen valinnoissa ja olemme kilpailuttaneet teille palveluita valmiiksi. Käyttämällä valmiiksi kilpailutettuja palveluita säästätte aikaa, vaivaa ja rahaa. Voitte valita käytettävät palvelut useiden eri palveluntarjoajien joukosta. Päivitämme kilpailutettujen palveluiden tarjontaa jatkuvasti, joten voit ehdottaa meille uusia palveluita kilpailutettavaksi.

Tällä hetkellä asiakkaamme voivat hyötyä seuraavista kilpailutetuista palveluista:

Vaihtomatot

Ensivaikutelma taloyhtiöstä syntyy nopeasti heti sisäänkäynnin yhteydessä. Vaihtomatoilla lisäätte helposti tilojenne puhtautta, mukavuutta ja viihtyvyyttä. Vaihtomatoilla vähennätte helposti kuran määrää ja siivouksen tarvetta. Vaihtomattopalvelun avulla taloyhtiön matot pysyvät aina puhtaina ja edustavina.

Hissien huoltosopimukset

Hissiasioiden osalta taloyhtiön arki on huomattavasti huolettomampaa ja helpompaa, kun hissille on hyvä, laadukas huoltosopimus sekä huolto-ohjelma. Hissin toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Hissin huoltosopimuksella varmistuu laitteiden turvallinen ja häiriötön toiminta. Ennakoiva kunnossapito, jatkuva seuranta, määräaikaistarkastukset ja laaja päivystysrinki tuovat luottoa hissin toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. Sopimusvaihtoehtoina ovat perushuolto tai laajennettu täyshuolto.

Taloyhtiön aurinkosähkö

Oma aurinkovoimala on helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Se voi vähentää taloyhtiönne hiilijalanjälkeä ja pienentää sähkölaskuanne. Aurinkovoiman käyttö osoittaa edelläkävijyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Kuntoarviot

Kuntoarvio selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunnon ja korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta. Kilpailutimme taloyhtiöille kuntoarviotarjoukset laadukkailta palveluntuottajilta.

Sähkösopimukset

Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta. Hinta on tiedossa hyvissä ajoin ennen toimitusjakson alkua. Helppo budjetoida, ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja. Valittavana on ”uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä tuulella ja bioenergialla tuotettu sähkö” tai ”100% uusiutuva ja kotimainen ekosähkö” tai ”perinteinen isännöintisähkö”.