fbpx

Miksi aloittaisit yrittäjänä Taloasemalla?

Lupaamme parhaat menestymisen mahdollisuudet isännöintiyrittäjänä.

Me pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Teemme töitä ja välitämme yrittäjistämme suurella sydämellä. Meillä yrittäjä ei jää yksin, kasvun tukena ovat alan parhaat asiantuntijat.

1. Tarjoamme sinulle valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet sekä perehdytyksen

Me Taloasemalla tuemme sinua liiketoimintasi aloittamisessa ja kasvattamisessa. Haluamme luoda sinulle parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssäsi. Tarjoamme valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet, isännöinnin perusteellisen käsikirjan sekä kattavan perehdytyksen palveluprosessiin ja tuotteisiin. Lisäksi saat käyttöösi internetissä toimivan ohjelmiston asiakassivustoineen.

Koulutamme sinusta isännöinnin ammattilaisen ja tarjoamme parhaat mahdolliset lähtökohdat yrittäjyydelle. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloaseman isännöinnin käsikirjat ja perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin. Kouluttajina toimivat maan parhaat ja kokeneimmat isännöinnin asiantuntijat, joilla on kokemusta myös yrittämisestä.

Valmiit ja testatut markkinoinnin ja myynnin prosessimme varmistavat yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi yrittäjänä. Taloaseman organisaatio tukee osaamisellaan koko ketjua.

2. Voit keskittyä tekemiseen tänään, yhdessä katsomme huomiseen

Taloasema-konsepti on suunniteltu asiakkaan todellisiin tarpeisiin niin, että yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua. Konseptimme lähtökohtana on malli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat ja yrittäjä voi olla ylpeä työstään. Siinä apunamme on pitkä isännöintikokemuksemme.

Yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta isännöintipalvelua asiakkaille, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta. Tunnet paikalliset olosuhteet ja olet lähellä asiakasta.

Tehokas prosessimme varmistaa, että voit tarjota parasta palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Näin voit itse suoraan vaikuttaa alalla pysyvästi keskustelua herättävään aiheeseen - työmäärääsi sekä ansiotasoosi. Tavoitteemme mukaan molempien tulisi kehittyä sinun kannaltasi positiiviseen suuntaan. Valmiin konseptimme kautta sinulle annetaan kaikki edellytykset onnistumiseen.

Konseptimme ja toimintatapamme perustuvat vahvaan kokemukseen sekä tavoitteelliseen ja eteenpäin katsovaan isännöintiin.

Meille on tärkeää, että yrittäjillämme on parhaat mahdolliset tiedot ja työkalut käytössään muuttuvassa maailmassa. Kartoitamme jatkuvasti uusia tapoja toimia ja otamme uusia toimintamalleja käyttöön ketterästi tilanteen niin vaatiessa. Taloasema on Franchising-Yhdistys ry:n jäsen.

Kehitämme toimintaamme yhdessä yrittäjiemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Isännöintipalveluiden ostajat äänestivät meidän Vuoden isännöintiyritykseksi 2019 juuri esimerkillisen yhteistyön tekemisestä.

3. Meillä et jää yksin - maan parhaat asiantuntijat ovat tukenasi

Hiotun tapamme toimia ansiosta pystyt palvelemaan asiakkaitasi ammattitaitoisesti. Lisäksi tarjoamme halutessasi sinun ja asiakkaidesi käyttöön Taloaseman kustannustehokkaat juridiikan, taloushallinnon ja kiinteistötekniikan palvelut. Taloaseman ammattitaitoiset kirjanpitäjät, tekniset asiantuntijat ja juristit sekä ympärivuorokautisen päivystyksen ja asiakaspalvelun ammattilaiset ovat alansa parhaita ja auttavat sinua tarvittaessa. Meillä et jää yksin!

4. Isännöintiala tarjoaa taloudellista vakautta

Isännöintialan työllisyysnäkymät näyttävät varmoilta ja vakailta, ala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Poikkeukset suhdanteissa eivät suuresti heiluta isännöintialaa. Alalla on parhaillaan tapahtumassa sukupolvenvaihdos, joten osaaville isännöinnin ammattilaisille riittää kysyntää. Lisäksi asuntokannan vanheneminen ja lisääntyneet korjaushankkeet tulevat kasvattamaan isännöitsijän työn kysyntää ja merkitystä tulevaisuudessa. Myös ammattitaidon merkitys korostuu. Taloaseman hiottu tapa toimia ja valmiudet vastata alan kasvaviin vaatimuksiin tarjoavat yrittäjillemme mahdollisuuden vakaaseen taloudelliseen tulevaisuuteen.

Olet etsimämme henkilö, jos…

Sinulla voi olla kokemusta erilaisista projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai esimerkiksi myynnistä ja markkinoinnista. Voit olla luontaisesti numeroista tai talousluvuista kiinnostunut. Merkittävää on, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa.

Haluat olla mukana vaikuttamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja perinteisten käytäntöjen modernisointiin. Sinulla on vahva menestymisen ja yrittämisen halu. Olet valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia.

Isännöinti on suurta luottamusta vaativa työ. Isännöitsijällä on suora pääsy taloyhtiöiden varoihin ja hän vastaa asiakasyhtiöidensä taloudesta. On ensisijaisen tärkeää, että isännöitsijän oma talous on kunnossa jotta luottamus voi syntyä. Edellytämme aloittavilta yrittäjiltä taloudellista moitteettomuutta ja tarkistamme jokaisen hakijan luottotiedot.

Arvostamme yrittäjissämme näitä piirteitä

  • Yrittäjähenkinen
  • Tavoitteellinen
  • Yhteistyökykyinen
  • Asiakaslähtöinen
  • Positiivinen
  • Koordinointikykyinen
  • Johtamistaitoinen
  • Tekee mitä lupaa

Kiinnostuitko?

Liity nyt kasvavaan verkostoomme ja kerro meille mihin haluat avata oman Taloasemasi.

Hae yrittäjäksi ottamalla yhteyttä Mira-Monica Meliniin, p. 040 708 4817, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Halutessasi lisätietoja toiminnastamme ja mahdollisuuksista, kysy lisää Miralta.

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Tutustu palveluihin, joita tarjoamme asiakkaillemme >

Ota yhteyttä ja ryhdy yrittäjäksi voittavaan joukkoon >

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.