fbpx

Tutustu Taloasema-yrittäjyyden hyötyihin:

1. Tarjoamme sinulle valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet sekä perehdytyksen

Me Taloasemalla tuemme sinua liiketoimintasi aloittamisessa ja kasvattamisessa. Haluamme luoda sinulle parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssäsi. Tarjoamme valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet, isännöinnin perusteellisen käsikirjan sekä kattavan perehdytyksen palveluprosessiin ja tuotteisiin. Lisäksi saat käyttöösi internetissä toimivan ohjelmiston asiakassivustoineen.

Valmiit ja testatut markkinoinnin ja myynnin prosessimme varmistavat yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi yrittäjänä. Taloaseman valtakunnallinen markkinointiorganisaatio tukee osaamisellaan koko verkostoa.

2. Isännöintiala tarjoaa taloudellista vakautta

Isännöintialan työllisyysnäkymät näyttävät varmoilta ja vakailta, ala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Alalla on parhaillaan tapahtumassa sukupolvenvaihdos, joten osaaville isännöinnin ammattilaisille riittää kysyntää. Lisäksi asuntokannan vanheneminen ja lisääntyneet korjaushankkeet tulevat kasvattamaan isännöitsijän työn kysyntää ja merkitystä tulevaisuudessa. Myös ammattitaidon merkitys korostuu. Valmiit ja testatut palveluprosessimme varmistavat, että pystyt luomaan asiakkaillesi laadukkaan palvelukokemuksen.

3. Taloasema-akatemiasta onnistumisen avaimet yrittämiseen

Taloasema-akatemiassa koulutamme sinusta isännöinnin ammattilaisen ja tarjoamme parhaat mahdolliset lähtökohdat yrittäjyydelle. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloaseman isännöinnin käsikirjat ja perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin.

Kouluttajina akatemiassa toimivat maan parhaat ja kokeneimmat isännöinnin asiantuntijat, joilla on kokemusta myös yrittämisestä. Isännöintikoulutuksen lisäksi myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen ammattilaiset tarjoavat sinulle arvokasta valmennusta.

Uskomme, että valtakunnallisen menestyksemme salaisuus ovat juuri akatemiakoulutuksen saaneet asiakaslähtöiset ja motivoituneet yrittäjämme.

4. Meillä et jää yksin - maan parhaat asiantuntijat tukenasi

Laatutestatun palveluprosessimme ansiosta pystyt palvelemaan asiakkaitasi ammattitaitoisesti. Lisäksi tarjoamme halutessasi sinun ja asiakkaidesi käyttöön Taloaseman kustannustehokkaat juridiikan, taloushallinnon ja kiinteistötekniikan palvelut. Taloaseman ammattitaitoiset kirjanpitäjät, tekniset asiantuntijat, juristit, 24 h päivystyksen ja asiakaspalvelun ammattilaiset ovat alansa parhaita ja auttavat sinua tarvittaessa. Meillä et jää yksin!

5. Yrittäjänä pääset näyttämään kykysi

Taloasema konsepti on suunniteltu asiakkaan tarpeiden lähtökohdista ja yrittäjän mahdollisuudet maksimoiden. Yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta kiinteistönhallinnan palvelua asiakkaille, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta. Tunnet paikalliset olosuhteet ja olet lähellä asiakasta.

Tehokas prosessimme varmistaa, että voit tarjota laadukasta palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Näin voit itse suoraan vaikuttaa alalla pysyvästi keskustelua herättävään aiheeseen - työmäärääsi sekä ansiotasoosi. Tavoitteemme mukaan molempien tulisi kehittyä sinun kannaltasi positiiviseen suuntaan. Valmiin konseptimme kautta sinulle annetaan kaikki edellytykset onnistumiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet aidosti kiinnostunut kokonaisvaltaisten isännöinnin palveluratkaisujen tarjoamisesta asiakkaillesi
  • olet yrittäjähenkinen ja sitoudut toiminnan tavoitteisiin
  • sinulla on joko isännöintikokemusta tai kokemusta projektinjohtotehtävistä, taloushallinnosta tai teknisistä tehtävistä. Myös myynti-ja markkinointiosaaminen sekä mahdollinen yrittäjätausta katsotaan eduksi
  • omaat hyvät sosiaaliset taidot ja kykenet kehittämään pitkäjänteisiä asiakassuhteita asiakaslähtöisesti.

Kiinnostuitko?

Liity nyt kasvavaan verkostoomme ja kerro meille mihin haluat avata oman Taloasemasi.

Hae yrittäjäksi ottamalla yhteyttä Mira-Monica Meliniin, p. 040 708 4817, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Halutessasi lisätietoja toiminnastamme ja mahdollisuuksista, kysy lisää Miralta.

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Taloasema on sekä Isännöintiliiton että Franchising-Yhdistys ry:n jäsen. Yrittäjät liittyvät automaattisesti Isännöintiliiton jäseneksi ketjujäsenyyden kautta ja hyötyvät näin liiton tarjoamista eduista ja palveluista.

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.