fbpx

Ryhdy isännöintiyrittäjäksi

Haemme yrittäjiksi asiakaskeskeisiä projektinhallinnan ammattilaisia.

Sinulla voi olla kokemusta erilaisista projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai esimerkiksi myynnistä ja markkinoinnista. Voit olla myös luontaisesti numeroista ja talousluvuista kiinnostunut henkilö. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat taidot koordinoida sekä johtaa asiakkuuksia. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen ja haluat olla mukana vaikuttamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja perinteisten käytäntöjen modernisointiin.

Taloaseman tuella opit kaiken tarvittavan isännöintialasta ja saat maan parhaat asiantuntijat yrittäjyytesi tueksi. Meillä yrittäjä ei jää yksin.

Tule yrittäjäksi Taloasemalle!

Franchising-yrittäjäksi on helppo ryhtyä

Saat käyttöösi testatut palvelutuotteet ja valmiudet yrittäjyyteen. Ison ketjun etuina saat myös laajentumismahdollisuuksia ja paljon tärkeitä kontakteja. 

 

Erinomainen mahdollisuus alanvaihtajalle

Tuemme sinua liiketoiminnassasi – sen aloittamisessa ja kasvun eri vaiheissa. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset menestyä yrittäjänä.

 

Yrittäjäkollegat tukenasi ympäri Suomen

Ketjun vahvuus näkyy myös vertaistukena. Yrittäjänä olet paikallinen, mutta verkostosi on valtakunnallinen. Reipas, yhdessä tekemisen meininki tukee liiketoimintaa!

 

Taloasema on suomalainen yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin franchising-yritys. Taloasema-yrittäjät tarjoavat paikallisille taloyhtiöille valmiin, markkinoiden asiakaslähtöisimmän palvelukokonaisuuden. Isännöitsijäverkostomme on valtakunnallinen. Toimimme jo 25 paikkakunnalla 30 toimipisteen voimin ja laajennamme jatkuvasti toimintaamme. Palvelukonseptimme ja toimintatapamme perustuvat vahvaan kokemukseen sekä arvostavaan ja nykyaikaiseen isännöintiin.

Taloaseman tarjoamat yrittäjyyden hyödyt isännöintiin

Taloasema-konsepti on suunniteltu asiakkaan tarpeiden lähtökohdista ja yrittäjän menestyksen mahdollisuudet maksimoiden. Tuotekehityksemme lähtökohta on ollut löytää palvelumalli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat. Siinä apunamme on pitkä isännöintikokemuksemme.

Valmiit ja testatut markkinoinnin ja myynnin prosessimme varmistavat yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi yrittäjänä. Olet yrityksesi liiketoimintajohtaja ja paikallinen asiantuntija, mutta hyödyt samalla valtakunnallisista markkinointikampanjoistamme.

Menestyksen avaimet hyvään isännöintiin

Valtakunnallisen menestyksemme salaisuus ovat Taloaseman oma konsepti ja siihen kuuluvat isännöinnin tuotteet sekä Taloaseman koulutuksen saaneet asiakaslähtöiset ja motivoituneet yrittäjämme. Taloasema onkin saanut Vuoden Franchisingketju 2015 ja Vuoden Asiakaslähtöisin Ketju 2015 -tunnustukset sekä on valittu Suomen innovatiivisemmaksi yritykseksi vuonna 2012. Nämä palkinnot on myönnetty Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Awards -gaalassa.

Tutustu Taloasema-konseptiin

 

Tulevaisuuden isännöinti kaipaa tekijöitään

Isännöintialan työllisyysnäkymät ovat hyvät, ja ala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Osaaville isännöinnin ammattilaisille riittää kysyntää.

Yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta kiinteistönhallinnan palvelua asiakkaillesi, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta.

Meillä et jää yksin haasteiden edessä - tarvittaessa käytössäsi ovat Taloaseman keskitetyt juridiikan, taloushallinnon ja kiinteistötekniikan tukipalvelut.

Hae Taloasema-yrittäjäksi

Kysymyksiisi vastaa

Mira-Monica Melin
040 708 4817
mira-monica.melin@taloasema.fi

Tieto puuttuu

Tarkista osoite

Tieto puuttuu

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.