Taloasema
Veromies

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Tepolta

Isännöitsijä

Teppo Malmi
Isännöitsijä IAT, MAK-Isännöinti Oy
teppo.malmi@taloasema.fi

Olen koulutukseltani laskentatoimen ja tilintarkastuksen tradenomi. Vahvuutenani ovatkin taloushallinnon ja hallintokäytänteiden osaaminen. Hyvä verkosto ympärilläni takaa myös teknisen ja juridisen tuen.

Korostan isännöinnissä asiakaslähtöisyyttä. Kuuntelen asiakkaani tarpeita ja pyrin löytämään aina kullekin asiakkaalle sopivimmat ratkaisut. Hyvässä kiinteistönhoidossa on minusta tärkeää huolehtia kiinteistön arvosta ja ylläpitää käytettävyyttä ja asumismukavuutta.

Yhteystiedot

Veromies
Äyritie 12b
01510 Vantaa
+358 40 7775822

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää