Taloasema
Turku-Elonen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Tommilta

Isännöitsijä

Tommi Elonen
Toimitusjohtaja, isännöitsijä
040 722 2259
tommi.elonen@taloasema.fi

Hyvä asiakassuhde rakentuu avoimuudesta ja luottamuksesta. Siitä, että sovitut hommat hoidetaan ajallaan. Taloaseman läpinäkyvällä toimintatavalla ja helppokäyttöisillä verkkoasioinnin palveluilla isännöinti on sekä hallituksille että osakkaille avointa ja sujuvaa. Asiakkaani tietävät mitä ostavat ja maksavat vain niistä palveluista, joita tarvitsevat ja käyttävät.

Hyvässä taloyhtiöyhtiöjohtamisessa on tärkeää, että isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus istuvat samalla puolella pöytää ja vievät suunnitelmallisesti taloyhtiötä osakkaiden toivomaan suuntaan. Kokemukseni projektijohtamisesta, kilpailutuksista, taloushallinnosta sekä korjausrakentamisesta ja rakennustekniikasta luovat hyvän pohjan tälle yhteistyölle.  Olen myös toiminut pitkään esimiestehtävissä. Minulle on itsestään selvää, että isännöinti lähtee asiakkaan kuuntelusta ja huolellisesta suunnittelusta. Ja tietysti siitä, että suunnitelmat ja toimeksiannot viedään ripeästi eteenpäin.

Yhteystiedot

Turku-Elonen
Tykistökatu 4 (Electrocity)
20520 Turku
+358 40 722 2259

Uutiset

16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää
28.2.2024

Taloasema vahvistaa ketjuohjauksen organisaatiota

Lue lisää