Taloasema
Mikkeli

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Yhteistyömme Mikkelin aiemman toimipisteen yrittäjän kanssa on päättynyt 31.1.2022.

Avaamme Mikkeliin uuden toimipisteen kevään 2022 aikana, joten Mikkelistä saa jatkossakin Suomen parasta isännöintiä. Mikkelin uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Savilahdenkatu 10. Aloitamme 1.4. alkaen asiakkuuksien parissa.

Kannattaa kuitenkin pyytää taloyhtiöllesi tarjousta jo nyt! Näin varmistat, että olette ensimmäisten joukossa nauttimassa Taloaseman eduista ja järjestelmistä. Ilmoitamme avaamiseen liittyvistä aikatauluista niin pian kuin mahdollista.

Pyydä isännöintitarjous

Yhteystiedot

Mikkeli
Savilahdenkatu 10
50100 Mikkeli

Uutiset

15.6.2022

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Lue lisää
5.5.2022

Hyvän asumisen säännöt julki

Lue lisää
25.3.2022

Lisää läpinäkyvyyttä Taloaseman uudessa verkkopalvelussa

Lue lisää